daha uygun yok mudur 1 derslik bi şey için kaldırsın yeter aman aman bir çizim yapmıcaz minimum bi şey işimi görürRyzen 5 5500u 16gb bir laptop bakabilirsin.
Araştırırken dikkat etmek lazım. Daha yüksek işlemci numarası daha yüksek performans anlamına gelmiyor artık.
i3 kaldırmaz diyo sitesinde ama kaldırır mı bilemedim hiç bi bilgim yok bu konularda uygun fiyatlı kaldırabilicek minimum bi şey işimi görücektir diye düşünüyorum önerebiliceğiniz net bi bilgisayar var mı acer aspire3 intel core i5 1135G7 kaldırır mı meselaHerhangi bir laptop da olur o zaman. Ben de ikinci el ederi 3-4 bin lira olan bir laptop var, onda çalıştırabiliyorum mesela, ama bazen, tasarım ilerledikten sonra, detay biraz artınca takılıyor, işlem yapmadan bir dakika, bazen de daha fazla bekliyorum...
7520u olur muEkonomik bir çözüm arıyorsun, düşük modellerde amd dahili ekran kartlarının performansı daha yüksek oluyor ıntel'e göre. Bu yüzden amd r5 5500u ve 16gb ram ödeyeceğin parayla daha fazla sonuç alabileceğin seçenek. Yoksa belirttiğin bütçede alacağın cihazlar zaten zayıf kalacaklar.
5500 u 8gb ram olur mu peki ve kesin kaldırır di mi ortada kalmak istemem7520u 5500u'ya göre daha zayıf.
7520u da 16 gb alsam çok mu düşük kalır yani ya da 5500u da 12 gb alsamOlmaz çift kanal çalışacak 16gb olacak. Yoksa gpu kabiliyeti çok düşük kalır.
çok teşekkürler
Bu iyi. Senin yerinde olsam bunu alırdım. Ekranı, giriş çıkışları vb. Dışında performans/para gayet makul. F360'ı da makul çalıştırır.
Bu konfigürasyonu başka markalarda da araştırabilirsin.
https://ty.gl/f33qutugxewjl bu nasıl
Bu iyi. Senin yerinde olsam bunu alırdım. Ekranı, giriş çıkışları vb. Dışında performans/para gayet makul. F360'ı da makul çalıştırır.
Bu konfigürasyonu başka markalarda da araştırabilirsin.
Belleklere göre karar ver. Belleklerin çift kanal çalıştığıdan emin olmak lazım yoksa f360 performansı yarıya yakın düşer.
nerden anlıcam onuBelleklere göre karar ver. Belleklerin çift kanal çalıştığıdan emin olmak lazım yoksa f360 performansı yarıya yakın düşer.
sorularım reddediliyo sürekliSatıcıya sorabilirsin. Bu laptopların bazılarında 8gb ram lehimli ve bir soket boş geliyor, satıcı 8gb ram takıp 16gb olarak satışa çıkarıyor. Yalnız bellekler biribirine eş olmadığından çift kanal çalışmıyor. 12gb bellekli olanlar da bu nedenle zayıf oluyor nispeten.
Durumu teyit etmek lazım.