Altair
Kıdemli Üye
Adam mangal yapar gibi cozurdatmis. Ben balkonda yaparken bile korkuyorum. Bu icine icine cekiyor.Burnum sızladı izlerken
Adam mangal yapar gibi cozurdatmis. Ben balkonda yaparken bile korkuyorum. Bu icine icine cekiyor.Burnum sızladı izlerken
Çok sakat yaa kimyasal tel iyidir ben telden devamAdam mangal yapar gibi cozurdatmis. Ben balkonda yaparken bile korkuyorum. Bu icine icine cekiyor.
Dumansiz lehim olsa hemen kaparim. Olay orada patliyor.Çok sakat yaa kimyasal tel iyidir ben telden devam
- 5 yıl ömürden gider kesinBen yavas yavas ceviriyorum cok bastirmadan. Guzel temizliyor.
Vallahi normal plastik sünger değil denizden çıkarılan sünger gibi şuanlık onu kullanıyorum ama en kısa zamanda havya süngeri alacağım.Sunger cok islak olmamali, hafif nemli sekilde durmali. El degince nemlilik hissedilmeli ama el islanmamali, diye bir ara bakmistim.
Ne farki var? Cok islak olunca havya ucu temizlenmiyormus aslinda, bir de havya ucuna termal sok uygulamis oluyormussunuz. Bu da havya ucunun omrunu kisaltiyormus.
Normal sungeri yukarda yazdigim sekilde kullanacak olursanizda, sunger muhtemelen eriyip havya ucuna yapisabilir.
Onun icin diger sungeri en kisa zamanda bulmanizi tavsiye ederim.
Yok hocam bundan değil sanırım görüntüsünü buna benzetmişler ama havya ucuna yapışmıyor ve gayet güzel temizliyor.34524 eklentisine bak
Bundan bahsediyorsaniz eger, belki iyi olabilir , bilemedim ama bir deneme yapma niyeti olustu bende
Selülöz tabanlı mutfak süngerleri war. Doğal sünger diye satmaya çalışıyorlar çoğu yerde.Gravur makinesinin uclari icinde sari firca var, yumusak metal yuzey temizleyicisi. Dremeli bir yere sabitleyip bu sekilde temizlenebilir. Bu aletiinn fiyatinin ucuz olacagini hic sanmiyorum.
Sünger derken denizden cikarilan sunger kullanmak lazim zaten. Yoksa plastik mutfak sungeri degil.
Bu değildir sanırım.Ben makyaj malzemesi olan süngerlerden kullanıyorum. Makyaj için ne işe yarıyor bilmiyorum. Bulması kolay, havya ucunu bozmuyor ve havyaya yapışmıyor...
Nemli olacak Sulu zırtlak değil.Süngeri kullanışlı bulmuyorum ben. Havyayı kullanmam gerektiğinde mutlaka sünger kuru oluyor, gidip ıslatmam gerekiyor. Bir de termal şoktan dolayı birşeylerin çatlama ihtimali var. Gerçi kaliteli markalarda bu olmuyordur muhtemelen, ama ne gerek var? Tel yumağı çok güzel iş görüyor.
Yok hocam aynı senin gönderdiğin bulaşık süngeri gibi dokusu. Muhtemelen malzemesi de aynıdır. Birkaç kere ıslanıp kuruyunca değişiyor, kuru hali kemik gibi oluyor. Tabii ben de nemlendirip kullanıyorum.Bu değildir sanırım.
Makyaj süngeri
Kemik gibi olmasının sebebi sudaki kireçtir.Yok hocam aynı senin gönderdiğin bulaşık süngeri gibi dokusu. Muhtemelen malzemesi de aynıdır. Birkaç kere ıslanıp kuruyunca değişiyor, kuru hali kemik gibi oluyor. Tabii ben de nemlendirip kullanıyorum.
Dede bundan bir tane aliyosun , dua ederken aklina geliyim yeter,Nemli olacak Sulu zırtlak değil.
Yanınızda şöyle bir şişe bulundurun. Limon sosu şişesi imiş zamanında
Birkaç damla akıtın kafi. En kolayı bu.34537 eklentisine bak
Ben Hatay dan bir araba yikama sungeri almistim, araba cizmiyor diye, adamlar dedi once suda bekleyecek yoksa tas gibi oluyor. Sungerde hic bir sey yok islaninca yumusuyor. Dursun kuruyunca kemik gibi oluyor. Oyle bir sunger olabilir belkideKemik gibi olmasının sebebi sudaki kireçtir.
Sirke veya benzeri hafif asitle yıkanınca tekrar yumuşuyor.