Ben kullanmadım fakat çok araştırmam oldu. Bu kartı kullananların yorumlarını okudum videolarını izledim. Almak istedim fakat Yurt dışından sipariş vermek gerektiğinden ve kotamın dolduğundan dolayı şimdilik alamadım. Olumlu olduğunu söyleyenlerde oldu. Akünün gücünün yetmediğinden dolayı çalıştıramadığını söyleyenlerde oldu. Benim punta maceram mikro dalga trafosuyla başladı. Röleli dimmerli güzel birşey yaptım, randıman alamadım. Karaköyden 3000 TL ye 3GOA 7500 ma taşınabilir pil punta makinası aldım. 0,15 mm nikellere kadar güzel punta yapıyor. Seri olmamak şartıyla power bank yapacaklar için iyidir. Şarjlı matkap bataryaları için yetersiz.
Scooter marş otomatiği ve gecikmeli zaman rölesi kartıyla, 9 amperden 20 ampere kadar motorsiklet aküleri ve 60 amper araç aküsüyle sayısız denemeler yaptım.
Araç aküsünün amperi fazla geldi pilleri deldi. Belki bu kart uyum sağlarsa amperi kısarak pil delme olayını halleder diye düşünüyorum. 60 amper akü nikel şeritleri kalın demirlere çok güzel puntalama yapıyor mesela ısıtıcıların rezistanslarında kullanılabilir.
12 volt 20 amper ve 12 volt 9 amper motorsiklet akülerini kullandım fena değildi. İkisini kısa süreliğine paralel bağlayıp gecikmeli zaman rölesinide çift tetikleme ayarına alınca istediğim randımanı aldım.
Yinede bu devreden alıp tecrübe edinerek denemek istiyorum. Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın fakat, benim gibi bu tecrübelere ihtiyacı olan çok kişi olduğunu düşünüyorum.