Kediler

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.

Mikro Step

Kıdemli Üye
1758137596369.png

Bizimki böyle dursa tırnaklarını kesecem ama ensesinden annesi gibi tutmama rağmen kırk takla atıp kurtuluyor elimden.
Bizimki kedi değil panter mübarek. :katil2:

Benim de Ninja adinda kapkara bir kedim vardi malesef kovid doneminde getirmem mumkun olmadi.

Kedi sahipleri kedileriyle ayni ortamda asla bobin saramazlar. Bobin sarmam gerektiginde kedileri bir odaya kapamam gerekiyor.

Valla ne yalan söylüyüm ben Şila yı getiremeyeceksem kendim de gelmezdim. Çocuğumdan farkı yok şuan.
Ben çalışırken etrafımda dolanıyor ama ben yokken odaya girmesi yasak. Komponentlerimi kemiriyor sıpa. Bir bakıyorum smd ledlerin üzerinde filan hep diş izleri var. :katil2:

1758226137180.png

Bu da Fırfır.
Bazen gelir zorla sevdirir bazen yüz vermez.

Evrim teorisi kafama yatsa da boyle mekanizmalari gordukce tasarimci olmadigini soyleyenlerden fikir olarak ayriliyorum.
Bir tasarımcı varsa o da direkt Musa'ya, İsa'ya ve Muhammed'e melekler gönderen Allah mıdır? İlk aklınıza bu mu geliyor? Deist ya da teist gördüm sizi, neyse tartışmak için söylemiyorum. Canlılara genel olarak bakınca hayran kalmamak mümkün değil ama direkt bizim kültürel disiplinimiz olan dinleri de tanrı varsa argümanımızın ucuna istemsizce ekliyor oluşumuz da beni düşündürüyor. Acaba diğer ihtimalleri de (uzaylılar, üstboyut varlıkları vs.) düşünelim mi?

Bir tasarımcı varsa o da direkt Musa'ya, İsa'ya ve Muhammed'e melekler gönderen Allah mıdır?
Peygamberleri ve kainatı yaratan Allah'tır. Hem hücre, atom ve atomaltı boyutta, hem de dünya, Güneş istemi, Galaksi ve tüm evren boyutunda.
Özelden tartışabiliriz ama burayı meşgul edip konuyu merkezden uzaklaştırmasak güzel olur.

Peygamberleri ve kainatı yaratan Allah'tır. Hem hücre, atom ve atomaltı boyutta, hem de dünya, Güneş istemi, Galaksi ve tüm evren boyutunda.
Özelden tartışabiliriz ama burayı meşgul edip konuyu merkezden uzaklaştırmasak güzel olur.
Evet kediler konusu çok güzel, yüzümü güldürüyordu. Yaptık bir hata işte, insan sorgulamadan duramıyor.

@fide Bakar mısın, yapay zekayı icat ettik, bir yandan biocomputing alanında muhteşem gelişmeler oluyor. Bir ara bilim adamları inorganik maddelerden organik moleküller sentezleyip hücre yapabildiklerini duyurmuştu. Bu hızla ilerlersek kim bilir belki 1000 yıl sonra laboratuvarda canlı yapar konuma geleceğiz. Bizim içimizdeki kendimiz gibi olan bir şeyler yaratma duygusunun yıllarca evrimleşmiş hali başka gezegenlere de bu icatlarımızı taşıyarak evrimine devam edebilir ve belki bizler de bu tür motivasyonların bir ürünüyüzdür. Zekeria Sitchin'in antik astronot teorisi de tam olarak bunu anlatıyor ve bunlar yüzbinlerce yıl önce Sümer tabletlerine işlenmiş. Sümer tabletlerini Sümer medeniyeti yapmıyor, onlar bize kadar miras kalıyorlar. Neyse çok uzatmayayım, aklımda deli sorular var ve kültürel disiplinimiz olan dinler de bu sorulara cevap vermeden iman etmemiz gerektiğini öğütlüyor. Ben sorgulamadan duramıyorum.

Son düzenleme:
Altay Cem Meriç gibi sorgulayıp cevap bulamadığı için ateist olup, sonradan gördükleri karşısında imana gelip Kuran çevirisi yapanlar da var.

Benim bir kedim olmadığı için ben de bir kedi videosu paylaşayım. Evde hayvan beslememe annem kızıyor. Van kedileri bana çok ilginç geliyor. Acaba dünyayı nasıl görüyorlar? Bir gözü yeşil bir gözü mavi olunca bizden farklı görüyorlardır diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Kısır ve kırıcı din tartışmasına dönüşme potansiyeli yüksek olduğu için konu kilitlenmiştir.

Status
Yeni mesajlara kapalıdır.

Forum istatistikleri

Konular
8,285
Üyeler
3,288
Son üye
osayi

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
Back