Havayı yanlardan çekiyor olması bu durum için dezavantaj olmuş. Yukarıdan çekse basit bir boruyla halledilebilirdi. Ben lehim dumanı emmek için şöyle birşey düşünmüştüm. Aşağıdaki philips filtreler ve aktif karbon filtreler ile büyük kasa fanlarını kullanıp kutu gibi bir sistem kurmak işe yarar diye düşündüm.Bir şekilde lehim dumanını bu cihazın emme bölümüne cihazın kendine zarar vermeden çektirmem gerekiyor.
Bu cihaz; Hava temizleyici, (koku, partikül vs.vs..)
Lehim dumanını temizleyebilir mi?
Sorması ayıp olmazsa maliyet ne tuttu? Sigara ile test yapmadığınıza göre tiryakisi değilsiniz tebrik ederim bu konuda . Sonuç çok güzel olmuş paylaşımınız için teşekkür ederim.
hayırlı olsun güzel çözüm oldu ama böyle olsunda istemezdim açıkcası güzel bir cihaz yaparız diye düşünüyordum
Bir tek ben degilmisim demek bunu dusunen. Ben de Philips elektrik süpürgesinin EPA filtresinin ardina 12 Cm. fan bagladim. Benimki biraz cirkin duruyor ama, bu kadar estetik olmadi. Kiskandim simdi. Filtrenin buyuklugu 12 Cm fan ile aynı. Fan yalnizca filtreden hava ceksin, emis iyi olsun diye etrafina sicak silikon siktim sadece. 5 tanede yedek filtre süngeri geldi yaninda. Ne kadar ise yarar bilmem ama markasi belli olmayan Cin isi filtrelerden daha fazla guven veriyor.ÖN - ARKA
15619 eklentisine bak15620 eklentisine bak
Philips süpürge makinesinin filtresiyle yaptım. Yalnız o süngeri çıkarttım kötü durumda diye ve çok kalındı onun yerine ince karbon filtre buldum çinden onu getirtcem böylelikle duman emici tamamlanmış olacak bu şekilde sadece uzaklaştırıcı görevi görüyor.
bu bardak altlığı değilmiÖN - ARKA
15619 eklentisine bak15620 eklentisine bak
Philips süpürge makinesinin filtresiyle yaptım. Yalnız o süngeri çıkarttım kötü durumda diye ve çok kalındı onun yerine ince karbon filtre buldum çinden onu getirtcem böylelikle duman emici tamamlanmış olacak bu şekilde sadece uzaklaştırıcı görevi görüyor.