ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Ütü yine tek başına yetmez yine hava tutmak lazım
Mr. Solderfix ondan daha iyi bir yontem gelistirmis. Bir tane bakir teli tum bacaklara lehimliyor. Oyle isi dagilimi daha hizli ve esit oluyor. Rahatlikla sokuyor boylece. Bakir tel lehim gibi eriyip arada baglantyi koparmadigi icin en son noktaya kadar isiyi iletebiliyor.Aklıma başka bir yöntem geldi. Entegre bacaklarına boydan boya lehim teli yerleştirip üstten de vereceğim sıcak havayı. Bakalım ne olacak . Timur hocamın ekstrem ekipmanlı yöntemleri bize uymaz
Aklıma başka bir yöntem geldi. Entegre bacaklarına boydan boya lehim teli yerleştirip üstten de vereceğim sıcak havayı. Bakalım ne olacak . Timur hocamın ekstrem ekipmanlı yöntemleri bize uymaz
Kart hurdaya giderse elektrik çarpılmış gibi saçları olan soğutucuyu rica edebiliyor muyuz
Teoride harika gözüken fikrimiz uygulamada patladı. Sıcak havayı verince tel lehimler küçük misketlere dönüşüp bize nanik yaptı.Aklıma başka bir yöntem geldi. Entegre bacaklarına boydan boya lehim teli yerleştirip üstten de vereceğim sıcak havayı. Bakalım ne olacak . Timur hocamın ekstrem ekipmanlı yöntemleri bize uymaz
Telleseydin usta. tel erimiyor.Teoride harika gözüken fikrimiz uygulamada patladı. Sıcak havayı verince tel lehimler küçük misketlere dönüşüp bize nanik yaptı.
Biraz daha araştırma yapmam lazım bu konudaTelleseydin usta. tel erimiyor.
O çipi sökmem neyime yarayacak aslında ama olay artık bizim Türklerin tabiriyle sidik yarışına , ecnebilerin tabiriyle challenge a döndüSende bu azim varken o kartın hiç şansı yok
Mücevher cımbızlarına bakın.Ben de kaliteli cımbız bakıyorum. Eldeki cımbızlar yumuşak çelik, çeneleri bugün buluşuyorsa yarın buluşmuyor.
Ben de kaliteli cımbız bakıyorum. Eldeki cımbızlar yumuşak çelik, çeneleri bugün buluşuyorsa yarın buluşmuyor.
@Omega abı senın arkadas alabılırmı cımbız alaman celıgıBen de kaliteli cımbız bakıyorum. Eldeki cımbızlar yumuşak çelik, çeneleri bugün buluşuyorsa yarın buluşmuyor.
Tabelan varsa fenni sünnetçi ibaresini de ekleyebilirsin üstadım.Bende aşağıdakilar var ve çok memnumum. İlk ikisi Miniware MTweezers özellikle elektronik için geliştirilmiş ve SMD için süper.
Diğerleride doktor, veteriner, dişçilerin vb kullandığı ürünler. Sağlık sektöründe kullanıldıkları için mecburen belirli bir sağlamlığa sahipler.
Ben son üçünü bit pazarından almıştım. Dental malzeme tedarik edilen yerlere bakılabilir...
Modeller yukarıdan aşağıya sırasıyla:
Miniware MTweezers MT01
Miniware MTweezers TC01
Jensen JP-1 JDA225
Ortopro
Auriga 17 160 T.S3549
26610 eklentisine bak