Endorfin35+
Kayıtsız Üye
Mini update... Işık saklayıcı (ne denirse artık) parçanın montajı...
Merhaba arkadaşlar çekmece kulpları hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı? şimdiden teşekkür ederim
Bu kadar işkenceyi nereden buldun üstad. Kiraladın mı yoksa
Bana ait değil. İş yerinden kullanmak için aldım.Bu kadar işkenceyi nereden buldun üstad. Kiraladın mı yoksa
Aslında bunlardan kullanmayı düşünüyordum. Hatta bir miktar aldım da. Deneme yaptım. Parçaları tam hizalayıp montaj yapmak ev şartlarında zor. Havşalar bir tarafa çektiriyor. Eğri büğrü durdu. Açıklık kaldı... Böyle olunca yapıştırmaya karar verdim. Ayrıca kullandığım tutkal deniz tutkalı. Beyaz tutkaldan kat kat sağlamdır. Yani yine yapsam yine yapıştırırım.Beyaz tutkal ve işkence ile tutturmak yerine iç taraftan aşağıdaki parçaları kullanarak (vidalar dışarıdan görülmeyecek şekilde(küçük vida kullanarak)) birleştirseydiniz çok daha sağlam olurdu.
Yapışınca zaten gönyesine geliyor 3-4 tane o parçalardan koyup sağlamlamakta fayda var diye düşünüyorum.Aslında bunlardan kullanmayı düşünüyordum. Hatta bir miktar aldım da. Deneme yaptım. Parçaları tam hizalayıp montaj yapmak ev şartlarında zor. Havşalar bir tarafa çektiriyor. Eğri büğrü durdu. Açıklık kaldı... Böyle olunca yapıştırmaya karar verdim. Ayrıca kullandığım tutkal deniz tutkalı. Beyaz tutkaldan kat kat sağlamdır. Yani yine yapsam yine yapıştırırım.
Düşmez zaten. Deniz tutkalı olan parçayı ayırmaya çalışınça mdf nin kaplaması ile bir geliyor. Sağlam tutuyor meret.O L'leri atarken vida merkezleme yapmaya çalışacağında eklediğin parçayı kaydırırsın. Köşeden çentik olur vs. Hiç elleme düşerse bakarsın.
Gardolabın altı çekmece üzeri tahta düşmüştü şarjlı vidalama ile bu parçaları kullanıp sabitledim vida uçları sivri hiç sorun olmadı. 50 yaşında ben tek başıma yapaldiysem herkes yapar.O L'leri atarken vida merkezleme yapmaya çalışacağında eklediğin parçayı kaydırırsın. Köşeden çentik olur vs. Hiç elleme düşerse bakarsın.
Tam adı nedir bilmiyorum. Alüminyum kasa içinde alüminyum pcb led.Masadaki aydınlatma çok dengeli görünüyor. Işığı perdelemek güzel olmuş. Arkasında ne kullandın?