Üstat soket ve plaketler çift yönlü. Guard dahil 5 bağlantı var o 3 delikli sokette.Birçok el tipi cihazda da guya kelvin olan kablolar ve cımbızlar buluyor. Ama bu bana mantık yapmıyor çünkü 3 tane bağlantı yeri var. Kelvin dediğin 4 tane bağlantıdır. 3 lü kelvin mi olur yav?
28167 eklentisine bak
Aşağıdaki videoda görüleceği üzere LCR metrenin girişinde bir aparat bağlı. Bu aparat sayesinde kablo ile uğraşmaktan kurtulmak mümkün görünüyor. Acaba bu ne diye geçiyordur?
Aynı videoyu bulmuşuz. PCB çözümü de güzelmiş.
goufengin de kendi aparatları mevcutmuş aslında ama siteyi ingilizce açınca gözükmüyor çince açmak lazımİlk defa duyduğum Eucol markasına ait bir ürün buldum. Acaba benim cihaza uyar mı?
U26001/U26004/U26005/U26008/U26009B/U26011 LCR metre dört-terminal test klip fikstür Kelvin kablo hattı SMD yama cımbız - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Aşağıdaki incelemesi de mevcut.
Evet kendi aparatları varmış. Ben TDS ile görüştüm onlarda bu aparat yokmuş ama Tonghui markasının iyi olduğunu söylediler.goufengin de kendi aparatları mevcutmuş aslında ama siteyi ingilizce açınca gözükmüyor çince açmak lazım
mümkün aynı satıcının sattıgı kelvin problar da bizimkilere çok benziyorEvet kendi aparatları varmış. Ben TDS ile görüştüm onlarda bu aparat yokmuş ama Tonghui markasının iyi olduğunu söylediler.
Duyduğuma göre Tonghui cihazları Keysight markası ile de satılıyormuş. Bende denk gelmişken aşağıdaki Tonghui TH26001A modelinin siparişini verdim.
Tonghui TH26001A TH26011CS TH26048A TH260045-1 TH260298 01 4-LCR köprü kapasite İndüktans Test cihazı için Terminal Test fikstürü - AliExpress 1420
Guofeng'de aynı model numarası ile fakat marka etiketi olmadan sitesine koymuş. Sanıyorum hepsi birbirinin aynısı.
@taydin bende ut 622e var incelmek istersen ?
bu hafta işim var onla ama haftaya kargoda sendeValla çok merak ediyorum o cihazı. Ama uygun bir zaman olursa inceleme amaçlı senden alayım. UT612 ile kıyaslama imkanımız da olur.
LCR için aldığım test fixture geldi. Cihaz ile uyumlu. Özellikle THT bileşenler için çok pratik olacak gibi duruyor. Metal bir kasaya sahip, sağlam bir ürün.Evet kendi aparatları varmış. Ben TDS ile görüştüm onlarda bu aparat yokmuş ama Tonghui markasının iyi olduğunu söylediler.
Duyduğuma göre Tonghui cihazları Keysight markası ile de satılıyormuş. Bende denk gelmişken aşağıdaki Tonghui TH26001A modelinin siparişini verdim.
Tonghui TH26001A TH26011CS TH26048A TH260045-1 TH260298 01 4-LCR köprü kapasite İndüktans Test cihazı için Terminal Test fikstürü - AliExpress 1420
Guofeng'de aynı model numarası ile fakat marka etiketi olmadan sitesine koymuş. Sanıyorum hepsi birbirinin aynısı.
Rel ile fikstürün kapasitansını sıfırladıktan sonra,LCR için aldığım test fixture geldi. Cihaz ile uyumlu. Özellikle THT bileşenler için çok pratik olacak gibi duruyor. Metal bir kasaya sahip, sağlam bir ürün.
33943 eklentisine bak33944 eklentisine bak33945 eklentisine bak33946 eklentisine bak33947 eklentisine bak