Makita DRT50 için 8mm pens

taydin

Timur Aydın
Staff member
Elimdeki makita DRT50 ile sadece 6 mm pens geldi. Ama atölyedeki uçların neredeyse tamamı 8 mm. Bu makina için 8 mm pens arıyorum ama tam olarak bu modele uyumlu olduğu belirtilen bir yer bulamadım. Şu linkteki uygun gibi duruyor, makinalar da benziyor, ama net olarak DRT50 ye uyumlu olup olmadığı net değil. DRT50 nin kullanım kılavuzunda da aksesuar listesinde model kodları belirtilmemiş. Acaba uyumlu mudur?

1736018645529.png

Makina ile gelen 6 mm pensin de şekli tamamen farklı. Bu şekilde olan, ama 8 mm olan lazım.

1736018747439.png

Cihazın kullanma klavuzunda aksesuar kodu yazıyor mu belki bu kod üzerinden aradğınız aparatın koduna ulaşır üreticiden temin edilebilir.

Yazmıyor malesef

Bende Erbauer ER2100 freze var. Bunun bir de küçük boy olanını alayım istiyorum, bazen biraz hantal kalabiliyor. Belki ileride ortamım müsait olursa tezgah yapabilirim, orada da değerlendirme durumum olabilir.

Çok sık kullanmadığım için bu tarz cihazlarda şarjlı cihazları tercih etmiyorum ama bazen pratik hareket edebilmek gerekiyor. DRT50'den pratiklik-güç oranı bakımından memnun musun?

DRT50 nin sendekine göre avantajı, gerektiğinde tek elle kullanılabilmesi. Akülü olması benim için bir avantaj değil, kablolu olanı olsaydı aynı aksesuarlar ile mutlaka onu alırdım, çünkü mevcut aküler eninde sonunda ölecek ve gene akü restorasyon işi çıkacak. Güç olarak çok iyi. 18V 5A aküler var.

Yukarıdaki linkteki pensi aldım bakalım. Uyacak mı göreceğiz ...

DRT50'in kablolu emsali Makita RT0702C gibi duruyor. Aşağıdaki inceleme Almanca olduğu için dinlemedim ama paylaştığı tabloya göre aynı değerleri sağlayan daha hafif bir modeli. Videodaki gibi aksesuarlı versiyonu Türkiye'de yok gibi.

Hmm bu durumda bu pens uyacak gibi. RT0700C ye uygun olduğu belirtilmiş, videoda da iki makina neredeyse aynı görünüyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,174
Üyeler
2,901
Son üye
ahmet045

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back