Merhaba arkadaslar. İsleme alani yaklasik 5cm x 5cm yeterli olan ama cok hassas bir cnc makinesi yapmak istiyorum. Plastik yüzeyi pcb kazir gibi yaklasik yarim milimetreden az derinlikte kaziyacak.
Bu kadar hassasiyeti bilyali mil ile mi alabilirim ? Ayrica lineer kizak mi kullanmam gerekiyor eger öyle ise nasil bir model kullanmam lazim ?
Anladigim kadariyla mach3 kart almam dogru olucak. Emin de degilim ama en sonraki is galiba.
Bütün bunlara ilaveten şöyle hazir birsey alip servolari ilave etmeyi de düşündüm ama ugrastirir sanirim.
Bilgisi olan arkadaslarin yönlendirmesini istiyorum. Tesekkür ederim.
Bu kadar hassasiyeti bilyali mil ile mi alabilirim ? Ayrica lineer kizak mi kullanmam gerekiyor eger öyle ise nasil bir model kullanmam lazim ?
Anladigim kadariyla mach3 kart almam dogru olucak. Emin de degilim ama en sonraki is galiba.
Bütün bunlara ilaveten şöyle hazir birsey alip servolari ilave etmeyi de düşündüm ama ugrastirir sanirim.
Yeni XY135 XY manuel doÄrusal sahne, deplasman Ä°stasyonu, çeviri aÅaması, doÄrusal istasyonu optik sürgülü masa, +/-13mm seyahat - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Bilgisi olan arkadaslarin yönlendirmesini istiyorum. Tesekkür ederim.