Monitörüm bozuldu

Venator

Yeni Üye
Katılım
28 Ocak 2022
Mesajlar
2
Normalde hiçbir sorunu yoktu sabah uyandığımda çalıştıramadım. Ekrana görüntü gelmiyor üzerindeki güç ışığı yanmıyor. İçindeki parçalar bu şekilde. Adaptörü kontrol kalemiyle kontrol ettim güç geliyor. Bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok mutlu olurum.
IMG-20220128-WA0030.jpeg
 

Ekler

  • IMG-20220128-WA0027.jpeg
    IMG-20220128-WA0027.jpeg
    227.7 KB · Görüntüleme: 152
İlk tahminim adaptorunun bozuk olmasi. Kontrol kalemi ile anlasilmaz. Voltaj olcmelisin. Adaptorun uzerinde 12v yaziyorsa cikista da 12v olmalı.
Teşekkür ederim elimde bir alternatif olsa deneyeceğim de, gece elektrik gitmesinden şüphelendim gördüğüm kadarıyla kondansatörlerde problem yok ama tam emin olamadım
 
Elinde multimetre, havya, sıcak hava tabancası ve temel el aletleri yoksa hiç müdahale etme, daha kötü duruma getirirsin. Ama uğraşacağım, tamir etmek istiyorum diyorsan, öncelikle en azından bir multimetre edin. Uygun fiyatlı olarak UNI-T UT89XD düşünebilirsin.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,443
Mesajlar
138,501
Üyeler
3,343
Son üye
Yigitaatalay

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top