volta
Kıdemli Üye
Yok açıklama kısmına bakarsan başka tipte pilleri de destekliyor.
Yok açıklama kısmına bakarsan başka tipte pilleri de destekliyor.
Bu konuda derli toplu bilgi bulabileceğimiz bir kaynak var mı acaba? Bi ara bakmıştım pek birşey bulamamıştım. Bazı şeyleri doğru aramak gerekiyor ya. Belki doğru arayamadım.şarj protokollerini biliyorsan, hakkaten programlanabilir güç kaynağı ve bir linux shell script ile yapılabilir tabi.
Şöyle şeyler var. Bir inceleyin isterseniz. Benzerleri aliexpresste gırla. Özellikle imax olan çok popüler. Tabii bu çakması. Orjinali biraz daha pahalı.
SkyRC Quattro Balans Şarj / Deşarj Aleti - Pilburada.com
SkyRC Quattro Balans Şarj / Deşarj Aleti Pilburada.com'da. Tüm Dengeli Lityum Polimer Pil Şarj Aleti Burada. Dengeli Diğer Şarj Aleti Modelleri İçin Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz.www.pilburada.com
Bu konuda derli toplu bilgi bulabileceğimiz bir kaynak var mı acaba? Bi ara bakmıştım pek birşey bulamamıştım. Bazı şeyleri doğru aramak gerekiyor ya. Belki doğru arayamadım.
litokala engineer lii-500Bu çok iyiymiş gerçekten. Şöyle her türlü pili (NiCd, NiMh, Lityum) her türlü form faktöründe ve her türlü voltajda şarj eden bir üniversal şarj aleti var mı bildiğin?
Onu tam bilmiyorum genelde aşağıdaki gibi hücre bazında bilgi veriliyor. Belki buradan birşeyler çıkar.Bu çok iyiye benziyor. 9V pili şarj edebildiğini nereden anlıyoruz?
litokala engineer lii-500
1 yil i gecti bunu kullaniyorum. Diger butun cihazlari raf a kaldirdim. isinize yarar mi bilemem. eger dogruysa pil in ic direnci dahi olculuyor.
En alltaki specs'te sadece LiPo yaziyor. Farkli tipte pilleri destekledigi bilgisini goremedim ben.Yok açıklama kısmına bakarsan başka tipte pilleri de destekliyor.
Edilmez. Bende var. Maks 4.2V cikisi var onun.9V nasıl şarj edilir bununla?
En alltaki specs'te sadece LiPo yaziyor. Farkli tipte pilleri destekledigi bilgisini goremedim ben.
Mumkun degil9V nasıl şarj edilir bununla?
Heee, satici yanlis bilgi vermis o zaman. Ureticinin kendi sayfasinda sadece LiPo diyor cunku. Bir de "discontinued" demis zaten.
Bende şimdi farkettim. Bilgisini verdiği şu. Birde bu daha ucuzHee,
Heee, satici yanlis bilgi vermis o zaman. Ureticinin kendi sayfasinda sadece LiPo diyor cunku. Bir de "discontinued" demis zaten.
NiMH demis ama 9V sarj eder mi emin degilim.Bende şimdi farkettim. Bilgisini verdiği şu. Birde bu daha ucuz
SkyRC e450 Şarj Cihazı - Pilburada.com
SkyRC e450 Şarj Cihazı Pilburada.com'da. Lipo Pil Şarj Cihazı, Dengeli Lipo Pil Şarj Cihazı Burada. Lityum Polimer Pilleriniz İçin Şarj Cihazları Burada.www.pilburada.com