Neden overunity makinelerin çalıştığını anlayamayıp enerji üretmenin imkansız olduğunu düşünüyorsunuz?

@ayhanarican boşver şu overunity'yi de, seninle node.js/postgresql backend kullanan, web tabanlı bir komponent takibi programı yazalım. Forumda da yükleyelim millet faydalansın. Ben arka planda yapmaya çalışıyorum ama web işlerinde ilerlemem yavaş oluyor ...
Olur hatta MongoDB kullanırsak çok daha sağlıklı olur. SQL veritabanları geliştirme aşamasında SQL Injection açığına sebep oluyor ve bununla uğraşması da dert fakat Node.js ve MongoDB kullanıldığında hem çok hızlı hem de çok detaylı hazırlanabiliyor. İç içe nested objelerin özellikle komponentler söz konusu olduğunda gerekli olduğunu düşünüyorum zira komponentlerin belirli bir data yapısına uymayan türlü türlü özellikleri var. Bu benden daha önce de istenmişti ancak onlardan database için bir örnek istedim malum komponenetler değiştikçe veri yapıları da çok çeşitlerinyor yani boş databaseli bir uygulama yapmak hazır veri olmadan çok zor.

Server size ait ise Node.js + MongoDB ve ara yüz için de Angular kullanmak iyi olabilir. Bir data kaynağı gösterebilirseniz yardımcı olurum.

@ayhanarican boşver şu overunity'yi de, seninle node.js/postgresql backend kullanan, web tabanlı bir komponent takibi programı yazalım. Forumda da yükleyelim millet faydalansın. Ben arka planda yapmaya çalışıyorum ama web işlerinde ilerlemem yavaş oluyor ...
İyi fikir, @taydin bu gece seni durdurabilene aşk olsun.

Benim elektronikstok.com’a alternatif olabilecek bir şey oraya çıkabilirse fikir çeşitlenmiş olur.

Rekabet, gelişim ateşinin odunudur.

Forum istatistikleri

Konular
8,713
Üyeler
3,480
Son üye
Cavit

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back