Bazı bilgiler gizlilik içerdiği için kullanılmaz o uygulamalar.Birçok sosyal medya/mesajlaşma uygulamasında kendinize mesaj atabilir not defteri olarak kullanabilirsiniz.
Orasıda güvenli değil. Microsoftun elinde orası.Deneyci abi Github ile tanismisligin olmadigini dusunuyorum, az kurcalarsan belkide vaybe neler varmis diyeceksin, tabi seni ilgilendiren kisim sadece Github da bir repository olusturup guncelemelerini orayla senkronize etme kismi.
Linus Torvalds orayi C dilinde yazip insanlarin kullanimina sunduktan baya bir zaman sonra Microsoft a satti. Oradiki acik kaynak kodlar eskiden beri gelen aliskanliklar. O kadar onemli yazilarin yoksa kullan, yoksa GitLab da ayni tur calisiyor. Onemli olan yedek almani kolaylastirmak.Orasıda güvenli değil. Microsoftun elinde orası.
Linux açık kod yazarları orayı kullanıyor nedense.
https://obsidian.md
Ücretsiz lisansa sahip olan obsidian uygulamasını not tutmak için kullanabilirsiniz.
Uygulama "markdown" dilini kullanıyor.
Aldığınız ilişkli notlar bir süre sonra beyindeki nöronlara benzeyen bir ağa dönüşüyor. Böylece zamanla kendinize özel bir "knowledge-base" oluşturmuş oluyorsunuz.
36369 eklentisine bak36370 eklentisine bak
CherryTree uygulamasına benziyor. Şifrelenmiş dosya olmadığı için dosyalar görünüyor.
https://obsidian.md
Ücretsiz lisansa sahip olan obsidian uygulamasını not tutmak için kullanabilirsiniz.
Uygulama "markdown" dilini kullanıyor.
Aldığınız ilişkli notlar bir süre sonra beyindeki nöronlara benzeyen bir ağa dönüşüyor. Böylece zamanla kendinize özel bir "knowledge-base" oluşturmuş oluyorsunuz.
Ekleniyor abi, surukle birak, resim , pdf ekledim, dosya ekledim, rar dosyasida ekledim. Eklediklerimi bilgisayardan sildim, yinede aciyor Bi de kalemle uzerlerinde oynasak varya off, insan oglu hic doymuyoCherryTree uygulamasına benziyor. Şifrelenmiş dosya olmadığı için dosyalar görünüyor.
CherryTree de görünmüyordu.
Dosya eklemeyi bulamadım. Jpg resim, pdf ekle seçeneği göremedim.
Varmı böyle bir özelliği?
Kurarken tanıttığın klasöre atıyor dosyaları.Ekleniyor abi, surukle birak, resim , pdf ekledim, dosya ekledim, rar dosyasida ekledim. Eklediklerimi bilgisayardan sildim, yinede aciyor Bi de kalemle uzerlerinde oynasak varya off, insan oglu hic doymuyo