Osiloskop Kutu Açılımı. kullanımı ve Fonksiyonlarının Tanıtımı

AA Tech kullanmadım ama Siglent SDS1104X-E var elimde ve memnunum. Yalnız n11 veya benzeri yerlerde fiyat çok yüksek oluyor. TDS mühendislik diye bir firmadan aldım. Sen de bu firma ile bağlantıya geç, öğrenci olduğunu söyle, belli bir indirim ile çok kaliteli bir cihaz almış olursun.
Üstat bir önerim var. Benim SDS2104X Plus + SPL2016 logic problar da geldi. Uygun zamanınız olunca sizi ziyarete geleyim. İkisini karşılaştırmalı inceleyelim.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Full aksesuar almışsın anlaşılan lojik problar dahil. Uygun bir zamanlama yakalayabilirsek incelemesini yapalım hakkaten.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Full aksesuar almışsın anlaşılan lojik problar dahil. Uygun bir zamanlama yakalayabilirsek incelemesini yapalım hakkaten.

Teşekkür ederim üstat. Evet güzel bir indirim fırsatı olunca AWG ve lojik problar ile birlikte sipariş vermiştim. Geçen hafta geldi. Şimdilik çok memnunum.

Siz uygun bir aralık belirleyebilirseniz ben uymaya çalışırım. Detaylı bir inceleme ve karşılaştırma yaparız.
Ayrıca çok da memnun olurum tanışmaktan.

Forum istatistikleri

Konular
7,182
Üyeler
2,906
Son üye
Rebi

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back