Fan normalde çalışmayacak ki. Isı yükselince çalışacak. O durumda da devrini düşürmek olmaz.birini sessiz mod tuşu yapabiliriz fan devrini düşürsün
Fan normalde çalışmayacak ki. Isı yükselince çalışacak. O durumda da devrini düşürmek olmaz.birini sessiz mod tuşu yapabiliriz fan devrini düşürsün
o zaman sabit çıkış butonu yapalım onları daha önceden onlara set edilsinFan normalde çalışmayacak ki. Isı yükselince çalışacak. O durumda da devrini düşürmek olmaz.
o civatalar biraz sırıtmamaışmı.Bu günlük de bu kadar. Uğraşmam gereken ev işleri vardı, bu gün fazla vakit ayıramadım.
Keypadi bağlamak için bir kaç kod denemesi yaptım, becerrmedim (şimdilik)
Yarın biraz daha detaylı bakacağum ona.
16317 eklentisine bak
o civatalar biraz sırıtmamaışmı.
Yerlerine plastik olanları taksak plastik olanlar aynı renkte oluyor baskınla
M3 x 8mm Plastik Civata Vida BEYAZ - SATIN AL
M3 x 8mm Plastik Civata Vida BEYAZM3 x 8mm Plastik Civata Vida BEYAZ - M3 x 8mm Plastik Civata Vida BEYAZ Tüm distansları görüntülemek için Buraya Tıklayın Paket İçeriği: 1 adet beyaz plastik civatawww.roboshop.com.tr
güzel olmuş ama varsa imkan o kabartmaların üstünü küçük bir fırça ile boyasak daha güzel olurDur bi yav, deneme yapıyoruz. Değişecek onlar. Şimdilik elime ne geldiyse taktım
Bazı düşüncelerim var. Sırası gelince yapacağız birşeyler. Önce bir çalışır hale gelsinde.güzel olmuş ama varsa imkan o kabartmaların üstünü küçük bir fırça ile boyasak daha güzel olur
yarın ı2c haberleşmesine bakalımBazı düşüncelerim var. Sırası gelince yapacağız birşeyler. Önce bir çalışır hale gelsinde.
Bir sıkıntı daha var. İşe gideyim yazacağım. Şimdi vaktim kalmadı.yarın ı2c haberleşmesine bakalım
Backspace koymayı unutmuşum abi. Muhtemelen biri backspase olacak.O boş butonların üzerine F1 ve F2 bas, sonra da ekranda yaz ne anlama geldiklerini. Mesela ana menüden onlar iki tane V/A ayarını hafızaya alabilir. 12V/3A ve 5V/3A gibi. Başka bir menüde de başka bir görevi olabilir.
Evet mantıklı. Öyle yapayım o zaman.O zaman geri kalanı da output on/off yapabilirsin. Kabloları sökmeden bir çıkışı açıp kapatabilmek faydalı oluyor.
pico üstündeki butonu yanlış anladın senŞimdi bu gün fark ettiğim bir sorundan bahsedeyim.
Picoya ilk enerji verildiğinde çalışmıyor. Yada ekran kiliyleniyor olabilir. Pico üzerindeki düğmeden de resetlenmiyor. Usb söküp takıyorum yine tepki yok. Taaki kodu yeniden yükleyene kadar hiç tepki vermiyor.
Eve geçince deneyeyim.pico üstündeki butonu yanlış anladın sen
O reset butonu değil.
O bootsel programlama moduna sokma butonu.
Run adında bir pin var ordan resetleniyor
Birde kendi programın ile değilde bunu blink ile dene yine aynı tepkileri verecek mi
evet gnd'ye çekince reset atıyorEve geçince deneyeyim.
Run pini ile gnd yi birleştirince mi reset atıyor?