sds2104x plus bode cizimi hk.

Haze

Aktif Üye
Katılım
28 Ekim 2022
Mesajlar
557
sds2104x plus ile bode cizimi yaparken senkronize bir sekilde herhangi bir kanalin genligini izleyebilirmiyim, rigolde sanirim buna izin veriyor ama siglent de bulamadim, tesekkurler.
 
hayır ama bir sweep yapan sinyal kaynağınız varsa FFT (max hold) ile benzer bir sonuç üretebilir, aynı zamanda sinyali de gözlemleyebilirsiniz.
 
@ozkarah bode ciziminde cihaz biraz kasiliyor yeni bir firmware filan varmi acaba yakin gelecekte, sanki son guncellemeyi 2023 te biraktilar gibi.
 
güncelleme tarihi konusunda bilgim yok :(

Ne tür bir kasma? e yaparken oluyor.
Bode Plot çalışırken normalde bitmesini beklemekten başka yapacak birşey aklıma gelmiyor.
 
data list' i acmaya calistim degerleri goreyim diye neredeyse ruhu teslim ediyordu, touch button hissedilir derecede gec tepki veriyor, acaba internal awg kullanimindan mi kaynaklaniyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,880
Mesajlar
100,216
Üyeler
2,490
Son üye
ozavn

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top