Tahmini maliyet;21034 eklentisine bakSıkma pensesi Dupont fiş seti SN-28B cırcır sıkma aleti, erkek/dişi bağlantı fişli, 0,1-1,0mm², sıkma aleti, 2,54 mm 3,96 mm KF2510 konnektör 28-18AWG için : Amazon.com.tr: Yapı Market
Sıkma pensesi Dupont fiş seti SN-28B cırcır sıkma aleti, erkek/dişi bağlantı fişli, 0,1-1,0mm², sıkma aleti, 2,54 mm 3,96 mm KF2510 konnektör 28-18AWG için : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Ben talep oluşturmuştum. Ocak gibi stoklara girmesini bekliyoruz dediler.Bende şu var. İyi iş görüyor. Fiyat 800 TL. Şu anda stokta yok ama yakında gelir. Mail atıp talep edebilirsin, o zamana kadar da para biriktirirsin
21033 eklentisine bak
21034 eklentisine bakSıkma pensesi Dupont fiş seti SN-28B cırcır sıkma aleti, erkek/dişi bağlantı fişli, 0,1-1,0mm², sıkma aleti, 2,54 mm 3,96 mm KF2510 konnektör 28-18AWG için : Amazon.com.tr: Yapı Market
Sıkma pensesi Dupont fiş seti SN-28B cırcır sıkma aleti, erkek/dişi bağlantı fişli, 0,1-1,0mm², sıkma aleti, 2,54 mm 3,96 mm KF2510 konnektör 28-18AWG için : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
100 lira gümrük selamı var 540Hayret birşey. Yurtdışından geliyor bu, bir kutu konnektör var, bir boy kablo var, fiyat 440 TL. Türkiye'de sırf pense 750 TL. Bu nedir yav? Açgözlülük müdür yoksa benim kaçırdığım başka birşey mi var?
Bende eski bir direksiyon var, Microsoft Sidewinder. Pedallari direksiyona RJ11 4P4C konnektor ile baglamislar. Disi kirikti, surekli cikip duruyor. Telefoncunun onunden ecerken iki uc tane alayim diye niyetlendim. Adam 3 tanesine 15 TL istedi. 30 tane alsaydim herhalde ayni parayi isteyecektin dedim. Piskin piskin guluyor.Hayret birşey. Yurtdışından geliyor bu, bir kutu konnektör var, bir boy kablo var, fiyat 440 TL. Türkiye'de sırf pense 750 TL. Bu nedir yav? Açgözlülük müdür yoksa benim kaçırdığım başka birşey mi var?
telefoncu çankayada mıydı?Bende eski bir direksiyon var, Microsoft Sidewinder. Pedallari direksiyona RJ11 4P4C konnektor ile baglamislar. Disi kirikti, surekli cikip duruyor. Telefoncunun onunden ecerken iki uc tane alayim diye niyetlendim. Adam 3 tanesine 15 TL istedi. 30 tane alsaydim herhalde ayni parayi isteyecektin dedim. Piskin piskin guluyor.
Yok degil. Cankaya'da olsaydim 2. Onur'un yaninda bir tane vardi, simdi adini hatirlamiyorum. Oradan alirdim zaten.telefoncu çankayada mıydı?
2. onur mu @Endorfin35+Yok degil. Cankaya'da olsaydim 2. Onur'un yaninda bir tane vardi, simdi adini hatirlamiyorum. Oradan alirdim zaten.
Yok yahu, hanin icinde degil. yan sokakta karsida var ya bir tane telefoncu. Onlari yillardir tanirim. Durust esnaf. Onura en son gittigimde Gurel abinin dukkani acikti herhalde.2. onur mu @Endorfin35+
orası yamyam kaynıyor hepsi öyle toklar ki 3-4 tane diyince ben ondan satmıyorum artık bile diyebilirler
gürel telekom mu?Yok yahu, hanin icinde degil. yan sokakta karsida var ha bir tane telefoncu. Onlari yillardir tanirim. Durust esnaf. Onura en son gittigimde Gurel abinin dukkani acikti herhalde.
Yillardir gitmedim o taraflara. Bir defa giristeki soguscuye oturdum, oyle gecmistim Bit pazarindan. Garip garip apaci tipler dolmus. Birak alisverisi selam sabah yapilmayacak tipler.gürel telekom mu?
imei işine girmeyen harika bir esnaf.
çok severim kendisini
2 yıl kesintisiz çalıştım orada.Yillardir gitmedim o taraflara. Bir defa giristeki soguscuye oturdum, oyle gecmistim Bit pazarindan. Garip garip apaci tipler dolmus. Birak alisverisi selam sabah yapilmayacak tipler.
Sunu buldum, fiyati uygun ama 0,50'den basliyor maalesef. 0.25 olsaydi alirdim.
SPRO CRIMPING PLIER 26cm │megabalik.com.tr
SPRO CRIMPING PLIER 26cm ürünü 17,22 EURO ile başlayan fiyatlarla Crimper kategorisinde sizleri bekliyor.www.megabalik.com.tr
Ortadaki resim sanki bizim konnektorleri de skabilecek agiz yapisinda gibi geldi.Bu balıkçılar kullanılan birşey yav. Adam da zaten resimde zincir sıkıyor. Balıkçılığa meraklıysan al ama bunun dupont konnektör sıkılmaz
Buda sanki dupont çakmaz.Ortadaki resim sanki bizim konnektorleri de skabilecek agiz yapisinda gibi geldi.
Su linkteki gibi kompleks bir alet sizce saglikli olur mu? Acaba iki gun sonra elimizde kalir mi ki bu? En sagda olan.
Sıkma pensesi HS-40J 10 çene takimi/tüp/yalıtım/olmayan yalıtım/sıkma kap/koaksiyel kablo terminalleri kiti 230mm kelepçe araçları - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Elinde knipex falan gibi kaliteli bir marka olan yuksek cozunurluklu bir iki fotograf atip tam boyutlarini yazarsa aslinda olabilir.Buda sanki dupont çakmaz.
Bunlar madem çok pahalı vakit buldukça tornacı arkadaşıma bu ağzı işleteyim.
Bu dupont çakma pensesinin ağız ölçüleri var mı?