500 Adet çok bence sana. Ben olsam yarısını @Gokrtl ye satardım
Abi sendeki pensenin linki varsa atar mısın.
bakalım bütçe biraz zorlanırsa alalım bir tane çakma pensesi lehimleyip duruyorum herseyi
lehim yapmaya devam edeyim benJST konnektör nasıl sıkılır
JST konnektörü sıkmak için piyasada artık tam bu işe uygun penseler satılıyor. Ama yıllar önce bu tip penseler kolay bulunamıyorken, ben D-SUB konnektör pinlerini sıkmak için kullanılan YAC4 pensesini almıştım ve amaca uygun olarak modifiye etmiştim. Çenelerinin yüksekliği çok fazla olduğu için...mekatronik.org
lehim yapmaya devam edeyim ben
Yeni hesap+Tr Ali kullanıcılarından kupon dilenince ucuza getiririm onu ben.Çin'de ucuz ama oradan da gönderme parası var. 400 TL civarından aşağı pense alınamıyor gibi.
saydın mı?Konnektörler iyi görünüyor
bu sıkıyorsa bende bundan varAlet guzel. 0.08 - 2.5 mm. Hem kargoda ücretsizmis.
Knipex 97 52 64Dörtçene Kablo Yüksük Sıkma
Knipex 97 52 64Dörtçene Kablo Yüksük Sıkma En Uygun Fiyat ve Taksitle Genisreyon.com'da. Şimdi Sipariş Verin, Kapınıza Gelsin!www.genisreyon.com
Alet guzel. 0.08 - 2.5 mm. Hem kargoda ücretsizmis.
Knipex 97 52 64Dörtçene Kablo Yüksük Sıkma
Knipex 97 52 64Dörtçene Kablo Yüksük Sıkma En Uygun Fiyat ve Taksitle Genisreyon.com'da. Şimdi Sipariş Verin, Kapınıza Gelsin!www.genisreyon.com
Su urunu buldum. Sizin attiginizdan biraz daha pahali ama 0,25 - 16 mm2 demisler. Knipex.Bende şu var. İyi iş görüyor. Fiyat 800 TL. Şu anda stokta yok ama yakında gelir. Mail atıp talep edebilirsin, o zamana kadar da para biriktirirsin
21033 eklentisine bak