Ağzı yaparsa 2 tane kol yaparım ben ona delik delerim üstüne M4 civata somun ile bi sap uydurulur.Elinde knipex falan olan yuksek cozunurluklu bir iki fotograf atip tam boyutlarini yazarsa aslinda olabilir.
Normal elektrikci el pensesinin agzini tornaciya isletmek daha kolay olmaz mi?Ağzı yaparsa 2 tane kol yaparım ben ona delik delerim üstüne M4 civata somun ile bi sap uydurulur.
yeterki dupontu parçalamayacak ezmeyecek güzel sıkacak bir ağız yapabilisn.
Hammdemiz FREN DİSKİ.dupont pinleri sıkmak milimetrik bir iş. Hassas işlenmiş ve sert dişli bir alet kullanmak lazım. Bunlara 400 TL verirsen, sonra 800 TL de işe yarayana vereceksin, sana toplam 1200 TL ye malolacak.
Tornaya bağlanabilecek herşeyi işletirim arkadaşıma.Normal elektrikci el pensesinin agzini tornaciya isletmek daha kolay olmaz mi?
Alınabilir birtek bu var, ne kadar kaliteli bilemiyoruz ama.Cin'de 276 TL, kargo ve vergi binince bizde 450'yi buluyor.
SN-28B Dupont sıkma pense 0.25-1mm ²/23-17AWG 310/620/1550 adet 2.54mm Dupont kablo terminalleri kelepçe kiti konnektörleri el alet takımı - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Lehimleyince izolatorun icine sigiyor mu ki?Alınabilir birtek bu var, ne kadar kaliteli bilemiyoruz ama.
Ben lehim yapmaya devam edeyim.
güzel lehimlersen sığar.Lehimleyince izolatorun icine sigiyor mu ki?
Yanlis meslek secmissin, cerrah olmaliydin.güzel lehimlersen sığar.
kabloyu saracak atkılarını kesiyorum,
yüzeyi kapatmayacak kadar lehim veriyorum.
kablonun ucunu çok az açıyorum,
kablonun ucuna biraz lehim veriyorum.
dupontun üstüne koyup havya ile 2sini birlikte eritip havyayı çekip bekliyorum.
cımbız ile soketin içine itiyorum oluyor.
meslek doğru,Yanlis meslek secmissin, cerrah olmaliydin.
Suradaki eleman benim pense ile yapacagimdan daha iyisini dandik kargaburun ile yapiyor.meslek doğru,
benim meslek ile ilgili antin kuntin takımlar pahalı.
yoksa ameliyat yapmayacağım.
Eğer çok fazla tunik vs. kullanacaksam böyle tek tek yarım saat lehimlemiyorum.
Hazır çakılmışları alıyorum.
ama 1-2 tane lazımsa lehimlemeyle uğraşıyorum.
hmmm evet aslında kargaburun geliştirilebilir.Suradaki eleman benim pense ile yapacagimdan daha iyisini dandik kargaburun ile yapiyor.
Gel benim orada çak git...meslek doğru,
meslek doğru,
Alıntının önemiGel benim orada çak git...
Cakmak cakmaga geldikAlıntının önemi
Abi günaydın.Aliexpress'den şunu aldım. Altın kaplama (Çin altını, artık ne demekse ...) hem erkek hem dişi 500 adet aldım.
19902 eklentisine bak100-500 adet 2.54 2.5MM Pitch 2510 2540 SM SYP Dupont 2.54 teneke kaplama altın kaplama erkek diÅi kablo to tel terminali pimleri - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Çok pahalanmış. Bana 500 - 600tl civarı bir şey lazım.Bende şu var. İyi iş görüyor. Fiyat 800 TL. Şu anda stokta yok ama yakında gelir. Mail atıp talep edebilirsin, o zamana kadar da para biriktirirsin
21033 eklentisine bak