Um değeri kitapta cm olarak verilmiş. onu resime eklemeyi unutmuşum.204 spir cikti, KH-708EMR. tabi degerler mm ve ohm cinsinden. Bakir ozdirencinin paydasinda ki m (metre) yi ne yok etti , acaba?
Benim hesap o zaman 2040 spir ediyor , ben bile inanmamUm değeri kitapta cm olarak verilmiş.
telin çapı 1mm ise alanı 3.14 olmaz.
O zaman bakır tel ile sarılmış olmalı?35258 eklentisine bak
3 spir de bile 2.1V civari almis olmam lazimdi.
sanki 600 spir havasinda bendeki
trafodan o voltaji almak icin calistirmaya gerek oldugunu sanmiyorum. trafoyu enerjilendirdigimizde sarili kablo ucunda ki voltaj dusuk. Serkan abi bunu kisa devre ederek olcmedi ki.trafonun çalıştığını görebilsek, test etsek belkide iş kestirmeden çözülebilirdi.
Elindeki örgülü kablonun kesit alanı az ve pahalı bir kablo.siz trafoyu çalıştırıp kullanıdınız mı? bir yük beslemesi yaptınız mı?
Ben bununla bir seyleri eritmeyecem, pil punta cihazim var, 0.3 mm den daha fazlasini puntalayamiyorum.siz trafoyu çalıştırıp kullanıdınız mı? bir yük beslemesi yaptınız mı?
Bu trafoların neden data sheeti yok?Mesela bendekilerin primer sargilarinda problem var diye dusunuyorum, ikisinde de mi problem var?
Kabloda problem var diye dusunuyorum, kablo degistirdim voltajda degisme olmadi.
tam olarak 220V u ulastiramiyormuyum acaba dedim, uclarda tam 220V olcuyorum ama bunu trafoyu guclendirirken nasil yapacagimi bilmiyorum, AMa baglanti uclarinda trafonun primeri bagli degilken 220V alabiliyorum.
Kablo drencinde de sorun yok.
Internette de spot welder gal-700E-2 deyince bir sey e denk gelemiyorsun.
Serkan abideki gal-700E-4
Ama benim diger trafodada ayni sorun var. Onunda ismi KH-708EMR
Cok komik , ama hic acelem yok, Relax olun, cozecem bu isi
Ben onda 1V olcmustum, kirmizi renk bir kac tur sargidan bahsidoysan tabiBu trafoların neden data sheeti yok?
Birde ben baktım magnetron filamenti için 3 volt çıkışı olan kalın sargı gördüm. Tuhaf olan 3 tur idi.