kesinlikle eminim, bugun
Samm ile gorusmek istedim cunku biliyorsunuz 1 ay icerisinde yurt disindan en fazla 5 siparis gecebiliyoruz. Bende samm a sordum ki ocak ayinda siparis sayim 5 oldu siz bu siparisimdeki 2 urunu isterseniz subat ayinda gonderin dedim. Bana cok net cevap verdiler. Istediginiz kadar urun istediginiz kadar siparis olusturabilirsiniz. Hic sorun cikmaz. Gumrukle ilgili getiremeyecegimiz bir urun olur ise zaten biz sizi arayip haber veriyoroz dediler.
Yani cuma saat 16 ya kadar siparisleri topluyorlar. butun urunleri getirip geleck cumaya kadar dagitimini yapiyorlar.
Diger celiskiler var ise hallolsun diye konuyu hizlica soyle ozet gecebiliriz.
Farnell den urunleri buluyorsun. Kendi sepetine ekleyip almak istersen (bazen uyariyor bazen uyarmiyor) diyor ki, bak bu urunleri getirecem ama gumruk mevzuati var kendin haledeceksen siparisi tamamla, yok ben halledemem diyor isen Samm a git oradan yap siparisini diyor. (bu soyleme cok yakin
)
Bir urun icin her iki sitede de siparis kodu ayni. Farnell i esas site olarak dusun ve oradaki stok durumunu kabul et. Samm a gittin, siparis kodunu arattin, varsa zaten turk lirasi bir fiyati var. Yok diyorsa Samm i ariyorsun, diyorsun su urunu alacagim, siparis kodunu soyluyorsun 2 dakika icerisinde stoklara ekliyorlar, fiyatta turklirasi olarak gorunmeye basliyor.. Bilmem ne + KDV. Alisveris tamamlanirken vergiyi de ekliyor olay bitiyor. Kac adet istersen, kac siparis olursa olsun diyorlar.
Not: Simdi ben sinir yok diyorumda daha paket elime gelmedi.