çalışmaması ondan olabilirmi patlayan bişi olmadı ama çalışmadı da45 yerine 43 takılmaz. Topolojisi de önemli ama her ne olursa olsun tasarımcı %51 duty gelmeyeceğini bildiği için tasarımı ona göre yapmıştır. Ancak topoloji iyi biliniyorsa, feedback loopa da güveniliyorsa belki yapılabilir
evet prob var kutusundaTamam osiloskop u öğrenme zamanı geldi, siz aldığınız zaman aldıklarınızı atmıştınız ve sanki HV diff probe da almıştınız değil mi? Onu da kullanabilirsiniz bu projede, hatta onun sayesinde doğrudan ölçemeyecepiniz yeri ölçebilirsiniz. O kısım batarya şarj değil mi yanılmıyorum?
hangi kısım batarya şarj mı anlamadımevet prob var kutusunda
Bu entegreyi değiştirdiğiniz yer. Bu arada oradaki trafonun izolasyonunda siyahlık var, zarar görmüş olma ihtimali var mı sizce?hangi kısım batarya şarj mı anlamadım
bırak multimetreyi dediğini anlamadımÇok flyback diyesim var oraya ama nedense sekonder diyotu göremiyorum. Hadi kapasite olarak zaten batarya barasına inverter için yaptığı DC DC tarafından dizdi diye küçük smd bıraktı diyelim, ama diyot yok. Sanırım heatsink kapatıyor görüş alanını. Ya da optoların oradaki diyotlar diyeceğim ama orada da top plane deki yolları göremiyorum. Eğer flyback ise zayıfta olsa şu ihtimal var RCD snubber bir şekilde yanarsa, yüksek voltajdan anahtarlama elemanı mos ise açık devre bozulabilir. Bunu multimetre ile anlayamazsınız