ben stoklarda göremedim sana denk geldi mi hiç?400 V olan daha büyük kapasitede birşey de takabilirsin.
ben stoklarda göremedim sana denk geldi mi hiç?
Normal kondansatör de olur diyorsun.Araştırmak lazım. ozdisan'da yok. İlla SMD olarak arama, delik montaj bulursan da al uydur yerine.
Bozuk şarj adaptörü olsa tamir etmeye çalışırdım Ancak kutusu kırık filan olacak ki parçaları değerlendirilsin.Bozuk şarj adaptörlerinde vardır. 4.7.. 10uF
şimdi tamam oldum bende 12.000 Doları nereye harcim diye düşünüyordum ki timur abi yetişdi imdadımaKeithley 2470 SMU önerecektim ama hadi önermeyeyim
34869 eklentisine bak
Ama oradaki şema olayı anlatıyor. 325 VDC kaynak, seri ampermetre, sonra da kapasitör var. Önce ampermetreyi 10 A kademesine alıyorsun, sonra 325 VDC açıyorsun, sonra da ampermetreyi mikroamper kademesine alıyorsun. Sızıntı akımının giderek azalması lazım. Bir dakika sonra birkaç mikroampter seviyesine inmesi lazım.
Quick 861DE stoklarda göremiyorum Quick 861DW var 1200 vs 1000 Watt olması haricinde alınır mı?Anlaşıldı, senin cep gene kaşınmaya başlamış, bir Quick 861DE al rahatla Benim de baya kaşınıyor, şu Snapmaker Artisan'ı aldım alacağım
O kondansatörü sökmek için sıcak havaya gerek yok. Hatta sıcak hava uygun da olmaz, kavurur kapasitörü. Bacaklar yanlarda ve açıkta, havya ile rahat sökülür.
861DE modelinin hava üfleme gücü de daha fazlaymış sadece watt avantajı yok yani.
yerine Quick TR1300A Alabilirsiniz. Stoklarda varQUICK 861DE piyasada stokta yok Eylül sonu gibi stoklara girecekmiş. Sitelerinde stoktalarında görünen firmaların hepsini aradım Türkiye distribütörü de dahil ama hiçbirisinde yok, bu konuda sınıfta kaldılar bence olmayan ürünlerin stokta görünmesi iyi değil.
Ani bir karar verip QUICK 861DW almazsam stoklara girmesini bekleyeceğm sanırım.