omurilikci
Üye
Uni-trend dogru ama cihazın içinden çıkan problardan bahsediyorum aynisi degil. multimetrenin arkasinda prob tutacağı var oraya uymayabilir.Sitenin adina bakar misin? Hangi site orasi?
Uni-trend dogru ama cihazın içinden çıkan problardan bahsediyorum aynisi degil. multimetrenin arkasinda prob tutacağı var oraya uymayabilir.Sitenin adina bakar misin? Hangi site orasi?
Uni-T'in sattigi tek prob o. Yaninda gelen problarin fotografini atar misin? Gelen problar orijinal mi bakalim. XD yerine X gonderen firmaya da pek guvenemedim simdi.Uni-trend dogru ama cihazın içinden çıkan problardan bahsediyorum aynisi degil multimetrenin arkasinda prob tutacağı var oraya uymayabilir
size bişey olmasın gerisi önemli değil benimde uzmanlık alanım birşeyleri bozmakŞükür bir zarar görmedim ama çok eğlenceliydi onu söyleyeyim.
Uni-T'in eski nesil problari var, bunlar mi yaninda gelen acaba? Sadece elinde kalanlar stoktan satiyor, uclari falan SMD icin pek uygun degil zaten.
Unit UT-L20 Ölçü Aleti Probu | www.elektrikmarket.com.tr
Unit UT-L20 Ölçü Aleti Probu ürünü en ucuz fiyatı ile elektrik market'de satılmaktadır.www.elektrikmarket.com.tr
Aynen bundanBunlar orijinal problara daha çok benziyor, ama gene de aynısı değil. 89XD ile gelen problar fena değil.
27734 eklentisine bak
Iyi de XD gelmemis ki zaten. Satici X gondermis XD yerine. XD probu olmayabilir. Bilemedim simdi.Bunlar orijinal problara daha çok benziyor, ama gene de aynısı değil. 89XD ile gelen problar fena değil.
27734 eklentisine bak
Tamam, bi bakayım.Şimdilik @Alt 255 ın verdiği linklerden birisini al. Ama sonra 89XE alınca dediğim ProbeMaster'lardan edin.
Adı Ömür İLİKÇİ olabilir. Kasaptır belki dedesi. Yumyumyum. Karnım acıktı galiba gece gece.Bu arada işin omurilik mi gerçekten? Yani ortopedi doktoru veya beyin cerrahı mısın?
Aciklamada 20A yeziyor, prob uzerinde 10A.
Orasi oyle de aciklama ile urun farkli olunca o aletin calisip calismayacagi bile belli olmuyor ki. Sahte iste.Yav SMD prob bu, bundan 100 mA bile geçirmemen lazım, uçların iğne gibi sivri kalması önemli.
Şunlar da güzel. Hem ince uçlu smd ölçümleri için de ideal. Ayrıca uçlar değiştirilebiliyor da.
XZZ-20A P2 Ä°nce Uçlu Multimetre Probu (Bir çift 0.1mm, Bir çift 0.2mm prob ucu ile birlikte gönderilir.) Güvenli AlıÅveriÅ, Aynı Gün Kargo
XZZ-20A P2 Ä°nce Uçlu Multimetre Probu (Bir çift 0.1mm, Bir çift 0.2mm prob ucu ile birlikte gönderilir.) Güvenli AlıÅveriÅ, Aynı Gün Kargowww.ertelgsm.com
Bu direncini uçları çıkartıp normal direnç gibi ölçebiliyorsak multimetre ile ölçebilirim. Elimde var bunlardan.Direnci nasıl acaba? Vida olunca emin olamıyorsun ...