volta
Kıdemli Üye
O zaman Brymen BM 869s gerçekten True RMS ama 2100 TLSes frekans tekniği için en azından 100kHz olması gerekmektedir.
Amatörler için en azından 20kHz kabul edilebilir.
O zaman Brymen BM 869s gerçekten True RMS ama 2100 TLSes frekans tekniği için en azından 100kHz olması gerekmektedir.
Amatörler için en azından 20kHz kabul edilebilir.
O neymiş ya? Aksesuarın fiyatı, cihazın kendisinin 2 katıymış. Benim için bir ihtiyaç değildi ama extra özellik olması cezbetmişti. Şimdi fiyatına bakınca anlıyorum ki hiç gerek yokmuş, O paraya güzel bir pensampermetre alınabilir kanımca.Sana lazım olan şu değil mi?
Unit Ut-cs09d Esnek Kelepçe Sensörü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Unit Ut-cs09d Esnek Kelepçe Sensörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bir şey soracaktım aklıma takıldı acv+dcv modundayken kadran hem ac hem dc voltajmı ölçüyorŞu konuda bahsettiğim gibi kapanma ile birlikte garip bir durum yaşadım ve tedarik sürecim 2 ay sürdü. Sonuçta Uni-Trend'in UT61E+ model ölçü aleti elime ulaştı.
UT61E modelini de 2-3 sene kullanmış biri olarak fiziksel olarak güzel iyileştirmeler yapıldığını hemen hissediyorsunuz.
Aksesuar olarak da UT61E'ye göre çanta , normal prob yerine altın kaplama ve seri kablo yerine USB kablo gibi fazlalıklarla geliyor.
İlk izlenimim oldukça iyi ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün. Kutu açılım fotoğraflarını paylaşıyıyorum, merak ettikleriniz olursa memnuniyetle cevaplarım.
11037 eklentisine bak
Kutuyu açtığınızda aşağıdaki gibi bir çanta çıkıyor.
11038 eklentisine bak
11039 eklentisine bak
Hocam bir şey soracaktım aklıma takıldı acv+dcv modundayken kadran hem ac hem dc voltajmı ölçüyor
A voltajının 2 V luk bir DC bileşeni var.