Forumda bir tane bile milli başarı konuşulamıyor. Konuyu açana hemen bir "tü kaka".
Merak edenler arama kutucuğundan Kaan, Togg, Aspilsan vs. diye araştırabilir.
Hep aynı hikaye.
Yeterince vakit geçirmiş herkes forumdaki bu tutumdan haberdardır. Haberi olmayanlar için ilk mesajımın doğrulamasını şu üç sayfada yazılanlar yeterli sanırım.
Neyse, üç sayfaya kadar bu tonda ilerlemesi bile bir başarı.
Demek ki böyle böyle olacak...
Arama kutucuğuna dediğiniz kelimeleri arattım, teknik olarak içeriği olmayan sohbet konuları açılmış(aspilsan hariç). Hatta kaan konusunu siz açmışsınız sohbet bölümünde açılış mesajınız zaten olayı siyasi muhabbete döndürmeye müsait bir mesaj. Bu konuya attığınız ilk mesajdan sonra bu konuda herhangi bir eleştri yazılınca konunun buna döneceği de aşırı belliydi. Ben konuyu açana tü kaka denildiğini göremedim maalesef. Sanırım hem ürünün çığırtkanlığını hem de siyasi çığırtkanlık yapmazsak tü kaka demiş oluyoruz çünkü forum özelinde bu projeler üzerine neden hep seçim öncesi seviyesinin üstünde olumsuz siyasi yorum göremedim, ancak siz bu işlerin hükümet iradesi ile olduğu tadında yorumlar yaparak işleri siyasi zemine çekiyorsunuz. Ürün üzerine eleştri yapınca kötülemiş oluyoruz, üstten bakmış oluyoruz.
Sizinle kişisel bir sorunum yok, bence çok konuda bilgilendirinci paylaşımlarınız var ama bu konuda haksız olduğunuzu ve özellikle bu konuda @mechanic e olumsuz bir yorum yaptığı için kışkırtıcı sayılabilecek kadar sert çıkıştığınızı düşünüyorum, sonrasında o da aynı şekilde sertleşince konu neden teknik ilerlemiyor deniyor.
Eğer böyle konular açılınca teknik ilerlemesi isteniyorsa o zaman konuya teknik mesajlar yazmamız gerekir değil mi? Sizin yazdığınız ilk mesaj diğer yöne itiyor. Sonrasında tekniğe geri çekmeye çalışmak yerine ilk mesajınızda sonraki mesajlarınız gibi teknik sorular yazsaydınız keşke.