Yabancı kaynaklarda "KızılElma"...

Forumda bir tane bile milli başarı konuşulamıyor. Konuyu açana hemen bir "tü kaka".

Merak edenler arama kutucuğundan Kaan, Togg, Aspilsan vs. diye araştırabilir.

Hep aynı hikaye.

Yeterince vakit geçirmiş herkes forumdaki bu tutumdan haberdardır. Haberi olmayanlar için ilk mesajımın doğrulamasını şu üç sayfada yazılanlar yeterli sanırım.

Neyse, üç sayfaya kadar bu tonda ilerlemesi bile bir başarı.

Demek ki böyle böyle olacak...

Arama kutucuğuna dediğiniz kelimeleri arattım, teknik olarak içeriği olmayan sohbet konuları açılmış(aspilsan hariç). Hatta kaan konusunu siz açmışsınız sohbet bölümünde açılış mesajınız zaten olayı siyasi muhabbete döndürmeye müsait bir mesaj. Bu konuya attığınız ilk mesajdan sonra bu konuda herhangi bir eleştri yazılınca konunun buna döneceği de aşırı belliydi. Ben konuyu açana tü kaka denildiğini göremedim maalesef. Sanırım hem ürünün çığırtkanlığını hem de siyasi çığırtkanlık yapmazsak tü kaka demiş oluyoruz çünkü forum özelinde bu projeler üzerine neden hep seçim öncesi seviyesinin üstünde olumsuz siyasi yorum göremedim, ancak siz bu işlerin hükümet iradesi ile olduğu tadında yorumlar yaparak işleri siyasi zemine çekiyorsunuz. Ürün üzerine eleştri yapınca kötülemiş oluyoruz, üstten bakmış oluyoruz.

Sizinle kişisel bir sorunum yok, bence çok konuda bilgilendirinci paylaşımlarınız var ama bu konuda haksız olduğunuzu ve özellikle bu konuda @mechanic e olumsuz bir yorum yaptığı için kışkırtıcı sayılabilecek kadar sert çıkıştığınızı düşünüyorum, sonrasında o da aynı şekilde sertleşince konu neden teknik ilerlemiyor deniyor.

Eğer böyle konular açılınca teknik ilerlemesi isteniyorsa o zaman konuya teknik mesajlar yazmamız gerekir değil mi? Sizin yazdığınız ilk mesaj diğer yöne itiyor. Sonrasında tekniğe geri çekmeye çalışmak yerine ilk mesajınızda sonraki mesajlarınız gibi teknik sorular yazsaydınız keşke.

Videonun tamamını izlememiştim. Bugün izledim.
Pilotlar Kızılelma videosunu izlerken propaganda amaçlı video olduğunu belirtmişler.
Ayrıca bizde üretiyoruz ama bu kadar gürültü yapmıyoruz diyorlar.
Bir komutanımızın resmini koyup hala F4 e biniyor bile dediler.
Sadece övmemişler dalgada geçilmiş.

Yaptık, Yapıyoruz, Yapacağız...
-Say ki övünüldü. Zararı ne..!?
-Övünülmek konusunda niye bu kadar sıkıntılısın?

GPT namıssızı çok kolay manuple edilebiliyor.
Söylediklerinin aksini de söyleyip ikna edebilirsin:
"Özür dilerim" ile başlayan cümleler duyarsın sonrasında.

Türkiye diye şartlamışsın zaten. Başka cevap vermesinide bekleyemezsin.
ilk zamanlarda istiklal marşını atatürkün yazmadığına ikna etmek için ne dil döktük te nuh dedi peygamber demediydi.
Şimdilerde her şeye özür diletip asini kabullendirebiliyorsun.
Benim birşeye şartlandığım yok.
Övgü kör eder.
Kendimizi aşırı gelişmiş ülke zannederiz.

Benim birşeye şartlandığım yok.
Övgü kör eder.
Kendimizi aşırı gelişmiş ülke zannederiz.
Kişinin kendini bireysel olarak övmesi dediğin kriterlere girer. Ancak bir kişinin başka kişiyi yada bir ferdin bir topluluğun başarısını övmesi tam tersini yapar.
Kendine Güveni artırır dahasını yapma konusunda isteği artırıp kamçılar.
Şimdi bunuda GPT ye sorsam her türlü yoruma müsait yönlendirip şartlayabilirim.

YZ nin dayatma kriterlerini ellerinden alıp yumuşak kabul konusunu öne çıkardıklarından beri öyle artık.
Narsist kişilik bozukluğu dediğin şey ise tam zirve yapan benlik problemidir.
Ailenin yetiştirme tarzıyla ilgili gelişim bozukluğudur.

Zannedersem hepimiz o yaşları geçeli çok oldu ve ailemiz bizi ben merkezli asla yetiştirmedi.
O yüzden yazdıkların yerine oturmadığından anlamsızlaşıyor.

Başarı ilgi görürse warlığını devam ettiren bir olgudur.
İlgi görmeyen bir başarı asla başarı değildir. Zira geri dönüşü olmayan başarılar sönümlenmeye mahkumdur.

Eleştiri ile yergiyi birbirinden ayırmak ta ayrıca gerekli.
Yaptığınla övünemiyorsan yanlış yapıyorsun da demektir.

Söylenecek çok şey bulabilirim ama burada bu kadarla kalsın.

Taşınabiliyor. Ama çoğu zaman uğraşmıyoruz, çünkü konu doğru bölümde de olsa yanlış bölümde de olsa bir süre sonra google amca ikisini de endeksliyor ve ikisinin de google aramaları ile çıkma şansı aynı oluyor.
Anlamadım..!!!
Google amca bu konuda neden kriter oluyor ki?
Ben şahsen arama yaptığımda site içi aramayı önceliyorum.

Dış aramalar ise çok mesele değil zira başlığından çok içeriğine bakarlar.
Ne kadar aradıklarının yanına yaklaşıldığına göre etkileşimde bulunulur.

Site içinde ise konu başlığı ve yerleştiği alan daha önemliş hale gelir.

Not: Bu paylaşımı tartışma yaratmak için açmadım. Ama nasıl olduysa oraya evrilmeye can atar olmuş.
Haber niteliği taşıyan bir kaynaktan alıntı olsun istemiştim sadece.

Anlamadım..!!!
Google amca bu konuda neden kriter oluyor ki?

Forumun bulunmasını sağlıyor da ondan. Gerçi teknik konular için artık YZ da kullanıyor ama gene de google aramaları çok önemli.

Not: Bu paylaşımı tartışma yaratmak için açmadım. Ama nasıl olduysa oraya evrilmeye can atar olmuş.
Haber niteliği taşıyan bir kaynaktan alıntı olsun istemiştim sadece.

Bu tip motive edici konuları açmakta bir sakınca yok. Ama eğer bu tip konular, teknik konulara göre sayıca çok fazla olmaya başlarsa, o zaman sıkıntı var demektir ve müdahale gerektirir.

En azından üç dil bileceksin
En azından üç dilde
Ana avrat dümdüz gideceksin
En azından üç dil
Çünkü sen ne tarih ne coğrafya
Ne şu ne busun
Oğlum Mernuş
Sen otobüsü kaçırmış bir milletin çocuğusun ...

Bedri Rahmi Eyüboğlu

Kişinin kendini bireysel olarak övmesi dediğin kriterlere girer. Ancak bir kişinin başka kişiyi yada bir ferdin bir topluluğun başarısını övmesi tam tersini yapar.
Kendine Güveni artırır dahasını yapma konusunda isteği artırıp kamçılar.
Şimdi bunuda GPT ye sorsam her türlü yoruma müsait yönlendirip şartlayabilirim.

YZ nin dayatma kriterlerini ellerinden alıp yumuşak kabul konusunu öne çıkardıklarından beri öyle artık.
Narsist kişilik bozukluğu dediğin şey ise tam zirve yapan benlik problemidir.
Ailenin yetiştirme tarzıyla ilgili gelişim bozukluğudur.

Zannedersem hepimiz o yaşları geçeli çok oldu ve ailemiz bizi ben merkezli asla yetiştirmedi.
O yüzden yazdıkların yerine oturmadığından anlamsızlaşıyor.

Başarı ilgi görürse warlığını devam ettiren bir olgudur.
İlgi görmeyen bir başarı asla başarı değildir. Zira geri dönüşü olmayan başarılar sönümlenmeye mahkumdur.

Eleştiri ile yergiyi birbirinden ayırmak ta ayrıca gerekli.
Yaptığınla övünemiyorsan yanlış yapıyorsun da demektir.

Söylenecek çok şey bulabilirim ama burada bu kadarla kalsın.
Türkiye de gelişme filan yok.
Hayal dünyasında yaşamaya devam edin.
Üretici değil tüketiciyiz.
Montaj yapmak üreticilik değildir. Tüketiciliktir. Dış borçlanmanın enflasyonun sebebide bu.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,624
Üyeler
3,429
Son üye
_Arda_

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back