KAAN konusunu ben açtığım için, rahatlıkla izah edebilirim.
Konuda alt metin, üst metin aramaya başladığınız zaman bir vesveseden bahsetmiş oluyorsun. Bu düşünce tarzının gerçekle bağı yok.
Ben kimin ne bildiğini bilemeyeceğim için KAAN konusunu genel bir başlık altında, gerekirse bilim kurgu kıvamında konuşmak sohbet etmek için açtım.
Konu içinde defalarca siyaset konuşulmaması gerektiğini net bir şekilde dile getirmeme rağmen konuşuldu.
Gönlümden geçen
@Gokrtl gibi forumda hem simülasyon hem de uçak modeli yapma ve uçurma tecrübesi olan arkadaşlarla bu konuları konuşabileyim. Neden yerli kontrol paneli üretilemediğini hala merak ediyorum. Belki bir genç arkadaşımıza proje konusu çıkar diye bu tarz konuları görmek istedim.
Dahası, alt metinle mesaj gönderebilecek olsam, kitap yazar ve meşhur olur para kazanırım. Forumda 3-5 kişiye devletin gücünü filan anlatma gayretim neden olsun?
Öyle bir niyetim olsa partiye üye olur, büyük kitlelere anlatırım. Buna çevrem ve imkanım muktedir.
--
Ayrıca ben bu forumda 5-6 senedir, 4-5 senesinde de yönetici olarak bulunuyorum. Kime böyle bir düşünce aşılamışım ki bugün yapayım?
--
Kabul etm
emekle birlikte, hadi diyelim ki söylendiği gibi hükümetin gücünü vurgulamak için yaptım.
@taydin astronotumuz ile ilgili konuyu da mı aynı gerekçeyle açtı? Başka bir arkadaşımız TOGG konusu da mı aynı gerekçeyle açtı? Eğer böyle düşünüyorsanız, zaten bu forum sizin beyninizi yıkamaya çalışıyordur, girmeyin!
Bu hastalıklı bir düşünce biçimi. Bu yüzden siyasi bir cevap verme isteği uyanıyor olabilir.
Birileri hükümeti eleştirmek için burada emek veren, maddi ve manevi kaynak ayıran insanlara haksızlık yapıyor. Kendi içinde bir vesvese taşıyorsanız bile, bunu mekatronik forumuna yaymayın arkadaşlar.