Trimpotun yeri var, montaj yapanlar da olmuş ama?
TL081 in ilgili bacakları NC, yani NOT CONNECTED. Orada birşey yok, trimpotu takarsan havaya takmış olursun. Hava değişimi olsun diyorsan tak
Trimpotun yeri var, montaj yapanlar da olmuş ama?
Tüm devreyi buna sığdırabilirsin ama bence acele etme. Her şey açıkta dursun çalışırken. En son toparlarken kutu ayarlarsın.Bu trafoyu metal kutuya koyup kutu üzerine de bağlantılar için konnektörler koymayı istiyorum.
Nasıl bir metal kutu alayım, çıkış konnektörleri için hangi bağlantı elemanlarını alayım ?
Sanırım büyük bir kutu almam gerekecek fan soğutucu vs için.
Bu tip bir kutu ama bu küçük kalır.
MP-085 Metal Kutu Siyah - 127 x 127 x 90mm Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
MP-085 Metal Kutu Siyah - 127 x 127 x 90mm ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Metal Kutu kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Yeri boş kalmasınTL081 in ilgili bacakları NC, yani NOT CONNECTED. Orada birşey yok, trimpotu takarsan havaya takmış olursun. Hava değişimi olsun diyorsan tak
Maliyet olarak cazip degil, ozellik olarak Korad'in epey gerisinde. Hicbir albenisi kalmamis DIY'in. Onu soylemek istemistim.Bence kimse yapmak daha ucuz iddiasına bulunmaz zaten bunun için
Bu tür DIY çözümlerde ucuza çözüldüğünü ben hiç görmedim. Ucuza çözmek için alengirli işlere girmek lazım, çıkma parça kovalamak lazım vs. Onda da harcanan zaman maliyeti düşünülürse yine aynı hesap oluyor. Yapmanın verdiği zevki almak için harcanan para gibi düşünmek lazım bunları benceMaliyet olarak cazip degil, ozellik olarak Korad'in epey gerisinde. Hicbir albenisi kalmamis DIY'in. Onu soylemek istemistim.
İki yan keski ile de bence sadece devre elemanı bacaklarını kesin 1.5mm ttr ya da nya kablo da denemeyin ikisi de kırılacaktır.30124 eklentisine bak
Soğutucuları da aldım. Ölçüleri: 16x8x2cm, 8x8x2cm, 8x4x2cm, iş görür mü?
Ekstra dan 2 adet yan keski de aldım, mavi yankeskinin ucu kalın diyot ayaklarını keserken kırılmıştı.
Pasta ve 12 li 0.22mm lik kablo da aldım dupontları yeniden yapacağım.
Pis işlerde ideal amaO soldaki mavi PLATO yan kesiye "yan" bakarsan bile kırılacaktır O şu anda piyasadaki en adi yan keski, hemen atılması lazım.
Onu narin işlere atadım artık.O soldaki mavi PLATO yan kesiye "yan" bakarsan bile kırılacaktır O şu anda piyasadaki en adi yan keski, hemen atılması lazım.