Under Ground
Aktif Üye
Onları tekrar inceleyim hocam senin için inşallah.Yukarıdan görünmüyor. Yuvarlak olanları diyorum.
Onları tekrar inceleyim hocam senin için inşallah.Yukarıdan görünmüyor. Yuvarlak olanları diyorum.
Sensörlü izleme sistemine ait ekipmanlar . Yeni sistem kurulunca eskisine ait ekipmanlar artık emekli oldu .İlk resimdeki wattlı direnç güzelmiş.
Valla senin hurdalıkta bir teknik liseyi rahatlıkla donatacak ekipman var Bu kartların zamanında görevinin ne olduğunu biliyor musun?
Galiba eskiden devrenin güzel görünmesi daha önemliymiş. Tablo, heykel gibi yapmaya çalışılmış.
Mümkün olduğunca havadan ve tozdan izole bir muhafaza içinde çalışıyor sistemler . O yüzden cillop gibi gözükmesi normalO direncin bir benzeri de bende var. Sizdeki kartlar da pek hurda gibi değil, tertemiz görünüyor sanki müzeden çıkmış gibi.
26828 eklentisine bak
O direncin bir benzeri de bende var. Sizdeki kartlar da pek hurda gibi değil, tertemiz görünüyor sanki müzeden çıkmış gibi.
26828 eklentisine bak
Ben buradayken bunların hiçbirini zayi etmem de emekli olunca ne olur bilememYa sen gerçekten konuş oradaki yetkililerle, bu kadar kıymetli kompoentler ziyan olmasın, satsınlar da bir işe yarasın yav ...
Hatırlamıyorum çok eski, 20-25 yılı olabilir.Bu frenleme direnci galiba. Bir motordan mı çıkardın?
watlı pot.@taydin Al sana seveceğin türden bir malzeme daha .26830 eklentisine bak
Bu da bozulan bir cihazdan sökülmüş zamanında.watlı pot.
parayla alabileceğin birşey değil bu
1992 model bir italya yapımı makinede pompa hız kontrolcüsü olarak tek başına çalışıyordu bu watlı pot.Bu da bozulan bir cihazdan sökülmüş zamanında.
Bunun benzeri ile eskiden kacak akim testi yapmak gibi çılgın deneylerim vardı. Faz toprak arasına bağlayıp izole eldiven ile en yüksek değerden en düşük değere doğru ceviriyordum . Bakalım ne zaman atacak diye . Sonra kaç ohm da açmış diye ölçüyordum. Gençlik işte . Şimdi geriye dönüp bakınca ne salakmışım diyorum .1992 model bir italya yapımı makinede pompa hız kontrolcüsü olarak tek başına çalışıyordu bu watlı pot.
bozulunca yerine yenisini haftalarca aradılar bulamayınca özel reziztans üretimi yapan birine baştan yaptırmışlardı.
Çok kıymetli ama denk gelmesi lazım kullanılacak yerin.
Ben İstanbul'da bir iki satan yer gördüm ama yumurta kadardı, bu bayağı büyük sanırım.watlı pot.
parayla alabileceğin birşey değil bu
@taydin Al sana seveceğin türden bir malzeme daha .26830 eklentisine bak