Herhalde bu kalça çıkığı tedavisi. Allah şifalar versin dertlilere. Zor tedavi.
Gençliğimde motor kullanırken hızlıca önüme bir taksi çıktı. Taksiye bir güzel çarptım. Kendimde motorun üzerinden fırlayıp taksiye yapıştım. Orada benim ekran kapandı. Gözümü hastanede açtım . Çok hasarım yoktu ama motoru da bıraktım.Bu bir trafik kazası. Motorcu bir arkadaşın kaza sonrası diz ve kalça operasyonuna ait.
Görseller rahatsız edici olabilir. Operasyona ait bir kaç detay şurada.
Carascal, cektirme ya da uzun bir levye ile daha kolay cikartabilirlerdi.
Videoda 9. saniye gülmekten öldürür.Bu kadar ugrastin bari hidrolik yada pnomatik silindirli cektirme yapsaydin.
Bunu da canlı gördü bu gözler. (Mersin de yayla mezrası gibi bir yerleşkede. ) Zaten sabahın köründe, otomobil kuyruğundan dolayı bulmak zor değil. Müşteriler kariyerli zengin ve yüzlerce km yapmış kişiler
Genelde femur (uyluk) Çok parçalı kırık tedavisi için kemik iliği boşluğuna yerleştirdikleri geçici sıkıştırma milini sökme işlemi. Anlaşılan kemikler kaynamış ve tedavi bitmiş ki söküyorlar.
İki disk arasında ezilmiş büzülmüş ve deforme olmuş bir malzemenin ( ben hep rulman keçesine benzetirim) asılmak ve çekiştirmekle düzeleceğine inanmak için ya çok saf ya da çok salak olmak lazım. Benim de var fıtıklarım. Ben onlara göre ayarlıyorum kendimi. Ameliyattan başkası yalan illa hiç sıkıntı istemiyorum diyorsan.Bunu da canlı gördü bu gözler. (Mersin de yayla mezrası gibi bir yerleşkede. ) Zaten sabahın köründe, otomobil kuyruğundan dolayı bulmak zor değil. Müşteriler kariyerli zengin ve yüzlerce km yapmış kişiler
Nerdeyse iki lafı anlaşılmayan ve muhtemel okuması kıt arkadaş, muazzam para kazanıyordu. Çaresizlik zor…
Ameliyat olmayıp idare eden onlarca kişi tanıyorum. Demek ki beyin sinir cerrahından çekiniyorlar.İki disk arasında ezilmiş büzülmüş ve deforme olmuş bir malzemenin ( ben hep rulman keçesine benzetirim) asılmak ve çekiştirmekle düzeleceğine inanmak için ya çok saf ya da çok salak olmak lazım. Benim de var fıtıklarım. Ben onlara göre ayarlıyorum kendimi. Ameliyattan başkası yalan illa hiç sıkıntı istemiyorum diyorsan.
Çok aklı başında ve para delisi olmayan hekimler idrarını tutamayacak ve tahammül edilemeyecek duruma gelmedikten sonra ameliyat tavsiye etmiyor. Ama herşeyi kesip biçmeye meraklı da çok.Ameliyat olmayıp idare eden onlarca kişi tanıyorum. Demek ki beyin sinir cerrahından çekiniyorlar.