Tıp dünyasının geldiği son nokta ( mizahi içerik )

serkan_48

Kıdemli Üye
Merhabalar.

Adamı sandviç panel vidası ile vidalamışlar. Helal olsun.

FB_IMG_1754037756868.jpg
images (10).jpeg

Vida da akıllı vida ise delik delme zahmetinden de kurtulmuş cerrah :D

Bu bir trafik kazası. Motorcu bir arkadaşın kaza sonrası diz ve kalça operasyonuna ait.

Görseller rahatsız edici olabilir. Operasyona ait bir kaç detay şurada.

Gençliğimde motor kullanırken hızlıca önüme bir taksi çıktı. Taksiye bir güzel çarptım. Kendimde motorun üzerinden fırlayıp taksiye yapıştım. Orada benim ekran kapandı. Gözümü hastanede açtım . Çok hasarım yoktu ama motoru da bıraktım.

Bayan ortopedi cerrahı yoktur. Olan 6-7 tanesi de el ve bilek yandalıdır. Bunlar Türkiye gerçeği. Ortopedi güç ve kuvvet ister. Erkek işidir. Tıbbi matkap çekiç pense atnalı tutucu vida kanca vs… “lokal anestezi altında “ benim dizim üzerinde kullanılmştır.
Ortopedi ameliyatları beceri ve yaratıcılık ister.O yüzden yukardaki tür videoları tepki çekme ihtimalinden dolayı bulmak zordur.

Bunu da canlı gördü bu gözler. (Mersin de yayla mezrası gibi bir yerleşkede. ) Zaten sabahın köründe, otomobil kuyruğundan dolayı bulmak zor değil. Müşteriler kariyerli zengin ve yüzlerce km yapmış kişiler
Nerdeyse iki lafı anlaşılmayan ve muhtemel okuması kıt arkadaş, muazzam para kazanıyordu. Çaresizlik zor…

Bunu da canlı gördü bu gözler. (Mersin de yayla mezrası gibi bir yerleşkede. ) Zaten sabahın köründe, otomobil kuyruğundan dolayı bulmak zor değil. Müşteriler kariyerli zengin ve yüzlerce km yapmış kişiler
Nerdeyse iki lafı anlaşılmayan ve muhtemel okuması kıt arkadaş, muazzam para kazanıyordu. Çaresizlik zor…
İki disk arasında ezilmiş büzülmüş ve deforme olmuş bir malzemenin ( ben hep rulman keçesine benzetirim) asılmak ve çekiştirmekle düzeleceğine inanmak için ya çok saf ya da çok salak olmak lazım. Benim de var fıtıklarım. Ben onlara göre ayarlıyorum kendimi. Ameliyattan başkası yalan illa hiç sıkıntı istemiyorum diyorsan.

İki disk arasında ezilmiş büzülmüş ve deforme olmuş bir malzemenin ( ben hep rulman keçesine benzetirim) asılmak ve çekiştirmekle düzeleceğine inanmak için ya çok saf ya da çok salak olmak lazım. Benim de var fıtıklarım. Ben onlara göre ayarlıyorum kendimi. Ameliyattan başkası yalan illa hiç sıkıntı istemiyorum diyorsan.
Ameliyat olmayıp idare eden onlarca kişi tanıyorum. Demek ki beyin sinir cerrahından çekiniyorlar.

Ameliyat olmayıp idare eden onlarca kişi tanıyorum. Demek ki beyin sinir cerrahından çekiniyorlar.
Çok aklı başında ve para delisi olmayan hekimler idrarını tutamayacak ve tahammül edilemeyecek duruma gelmedikten sonra ameliyat tavsiye etmiyor. Ama herşeyi kesip biçmeye meraklı da çok.

Forum istatistikleri

Konular
8,070
Üyeler
3,219
Son üye
automa1on

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back