Hangi T12 Pro

HsynDgn

Yeni Üye
Merhaba
Anladığım kadarıyla tecrübeli arkadaşlar T12 uçlarla uyumluluğundan dolayı giriş seviyesi için bu tip havya istasyonlarını öneriyorlar. Bunlardan ilki Motorobit'te satılan T12 Pro modeli;

Bir de şu var. Mechanic T12 Pro diye geçiyor;

Motorobit bildiğimiz site ancak bu ikincisini hiç duymamıştım. Sizce hangisi?
Genelde çok lazım olmaz ama illa hava üfleme gerekirse; bir üye şöyle yazmıştı T12 Pro için. Böyle olabilir mi gerçekten. Yani lazım olduğunda havya girişine sıcak hava üfleme kolu takılabilir mi?
Şimdiden hayırlı olsun.Mantıklı bir karar diyebilirim.Soket çıkışından ilerde sıcak hava üflemede kullanabilirsin.Tek bir şey diyeyim.Yedek ucu ilave iste veya satın al.Orjinal olsun.Sonradan alınan uçlardan verim alınmıyor.ne kadar orjinal deselerde.
Veya direkt şöyle sorayım, iki özelliği de olan iş görecek minimum istasyon tercihi ne olmalı?

Önce kendimi falan mı tanıtmam gerekiyordu acaba? Bir tepki olarak mı cevap yazılmıyor ki?:emindegil1: Yoksa konu cevaplanmaya değer bulunmadı mı?

Soru bana net gelmediği için en azından benim aklıma söyleyecek birşey gelmiyor. Önce sanki T12 havya alacakmış gibi iki site arasında karar vermek istediğini, hangisinin tavsiye edildiğini sormuşsun. Motorobit'ten alışverişim oldu, sorun yaşamadım, katargsm'den alışverişim olmadı.

Sonra da "iş görecek" hem sıcak hava hem havya olan ürün tavsiyesi istemişsin. Ama "İş görecek" deyince kırk yılda bir lehim yapacak birinin mi işi görülecek, profesyonel birisinin mi işi görülecek?

Genel olarak, elektronik ile ilgili bilgi ve tecrübe seviyeni, elindeki mevcut ekipmanları ve amacını anlatırsan, alacağın cevaplar çok daha faydalı olur.

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet haklısınız. O zaman şöyle sorayım mesajımda da belirttiğim üzere gerçekten t12 pro modelinin soketine sıcak hava üfleme kolu takılabilir mi? Eğer öyleyse hiç başka modele bakmaya gerek yok. Hava üfleme çok nadir lazım olacak belkide hiç olamayacak. Eğer olursa da ilave kol alarak çözerim. Ama öyle bir şey yoksa havyası en azından t12 pro kadar olan hava üflemeli 10.000 TL altı bir öneri olabilir mi?

İki linkteki T12 havya istasyonuna sıcak hava bağlanması mümkün değil.

Genel olarak, elektronik ile ilgili bilgi ve tecrübe seviyeni, elindeki mevcut ekipmanları ve amacını anlatırsan, alacağın cevaplar çok daha faydalı olur.

Yukarıda belirttiğim konuda henüz herhangi bir bilgi vermedin, o yüzden neyi önereceğimi bilemiyorum. Ama ucuz fiyatlı, jenerik şu tip istasyonlar var piyasada. Bunların biraz daha pahalısı olanlar da var, ama aralarında bariz bir fark olmaz bunların.

Bu alet lehimi eritir, ama senin işini görür mü bilemiyorum.

1770934247277.png

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,904
Üyeler
3,582
Son üye
Performans

Son kaynaklar

Back