Osiloskop karşılaştırma

farıkd

Yeni Üye
Merhaba osiloskop almayı düşünüyorum ve elimde İki seçenek var biriRigol DHO814 diğeri de Rigol DS1104Z PLUS sizce hangisi daha iyi

20 ile 30.000 arasında daha iyi önerileriniz varsa onlara da açığım Rigol olmak zorunda değil.

İnternette özelliklerinin karşılaştırıldığı tablolar var ona göre seçersin.
Karşılaştırma için yapay zekalardan birinede sorabilirsin.

Benim o bütçede almak istediğim cihaz siglent 814x idi. Bakabilirsiniz, dediğiniz cihazlarla kıyaslaması hk. Bir fikrim yok. Dediğim cihaz forumda da konulari olan bir cihaz. Kamitekno dan bakabilirsiniz.

Merhaba osiloskop almayı düşünüyorum ve elimde İki seçenek var biriRigol DHO814 diğeri de Rigol DS1104Z PLUS sizce hangisi daha iyi
Aşağıdaki modellerin hepsini kullandım.

Çok uygun fiyata ikinci el, temiz Rigol DS1104Z PLUS bulursanız alınabilir.

DHO800 serisi osiloskopu batarya/powerbank ile besleyerek mobil kullanmak, şebekeden izole kullanmak sizin için önemli ise tavsiye ederim.
Yoksa, Siglent SDS800X (SDS804X HD, SDS814X HD) serisi tavsiye ederim.

Aşağıdaki modellerin hepsini kullandım.

Çok uygun fiyata ikinci el, temiz Rigol DS1104Z PLUS bulursanız alınabilir.

DHO800 serisi osiloskopu batarya/powerbank ile besleyerek mobil kullanmak, şebekeden izole kullanmak sizin için önemli ise tavsiye ederim.
Yoksa, Siglent SDS800X (SDS804X HD, SDS814X HD) serisi tavsiye ederim.
Yani hocam sonucunda sizce en iyisi hangisi :). Hangi ürünü almalıyım kağt üzerinde Rigol DHO814 Rigol DS1104Z PLUS tan daha iyi ama fiyat olarak Rigol DS1104Z PLUS daha pahalı sahibinden de bir ilan var şu an 20.000 e bu durumda bütçe önemsiz hangi osiloskop genel alanda daha iyi gerçek deneyimlere önem veriyorum siz kullandığınız için sizin kararınızın daha doğru olduğuna inanıyorum sizin kullandığınızı söylediğiniz bu rigol ve siglent osiloskopların arasından birini seçmenin bu hangisi olurdu

Forum istatistikleri

Konular
9,018
Üyeler
3,640
Son üye
bfcakmak

Son kaynaklar

Back