F farıkd Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 8 Dün saat 00:17 #1 Merhaba osiloskop almayı düşünüyorum ve elimde İki seçenek var biriRigol DHO814 diğeri de Rigol DS1104Z PLUS sizce hangisi daha iyi
Merhaba osiloskop almayı düşünüyorum ve elimde İki seçenek var biriRigol DHO814 diğeri de Rigol DS1104Z PLUS sizce hangisi daha iyi
F farıkd Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 8 Dün saat 00:33 #2 20 ile 30.000 arasında daha iyi önerileriniz varsa onlara da açığım Rigol olmak zorunda değil.
deleted Aktif Üye Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 2,212 Dün saat 13:27 #3 İnternette özelliklerinin karşılaştırıldığı tablolar var ona göre seçersin. Karşılaştırma için yapay zekalardan birinede sorabilirsin.
İnternette özelliklerinin karşılaştırıldığı tablolar var ona göre seçersin. Karşılaştırma için yapay zekalardan birinede sorabilirsin.
albeza_electronics Üye Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 54 Dün saat 14:48 #4 Benim o bütçede almak istediğim cihaz siglent 814x idi. Bakabilirsiniz, dediğiniz cihazlarla kıyaslaması hk. Bir fikrim yok. Dediğim cihaz forumda da konulari olan bir cihaz. Kamitekno dan bakabilirsiniz.
Benim o bütçede almak istediğim cihaz siglent 814x idi. Bakabilirsiniz, dediğiniz cihazlarla kıyaslaması hk. Bir fikrim yok. Dediğim cihaz forumda da konulari olan bir cihaz. Kamitekno dan bakabilirsiniz.