Aşağıdaki modellerin hepsini kullandım.Merhaba osiloskop almayı düşünüyorum ve elimde İki seçenek var biriRigol DHO814 diğeri de Rigol DS1104Z PLUS sizce hangisi daha iyi
Yani hocam sonucunda sizce en iyisi hangisiAşağıdaki modellerin hepsini kullandım.
Çok uygun fiyata ikinci el, temiz Rigol DS1104Z PLUS bulursanız alınabilir.
DHO800 serisi osiloskopu batarya/powerbank ile besleyerek mobil kullanmak, şebekeden izole kullanmak sizin için önemli ise tavsiye ederim.
Yoksa, Siglent SDS800X (SDS804X HD, SDS814X HD) serisi tavsiye ederim.
Aynı seçenekler arasında kalıp siglent sds814x aldım. Şuanlık bir sorun yaşamadım memnunum. Protocol decoderler dahil geliyor. Araştırdığıma göre siglent rigolden gürültü ve afe dayanımı olarak daha iyi (diyorlar).Merhaba osiloskop almayı düşünüyorum ve elimde İki seçenek var biriRigol DHO814 diğeri de Rigol DS1104Z PLUS sizce hangisi daha iyi
Sen nereden aldın bir Kamil teknoloji gözüküyor nereden alabilirimAynı seçenekler arasında kalıp siglent sds814x aldım. Şuanlık bir sorun yaşamadım memnunum. Protocol decoderler dahil geliyor. Araştırdığıma göre siglent rigolden gürültü ve afe dayanımı olarak daha iyi (diyorlar).
Ve rigol 1.25GSa / 25M point vs siglent 2GSa / 50M point.
Kusura bakmayın yeni gördüm.Yani hocam sonucunda sizce en iyisi hangisi. Hangi ürünü almalıyım kağt üzerinde Rigol DHO814 Rigol DS1104Z PLUS tan daha iyi ama fiyat olarak Rigol DS1104Z PLUS daha pahalı sahibinden de bir ilan var şu an 20.000 e bu durumda bütçe önemsiz hangi osiloskop genel alanda daha iyi gerçek deneyimlere önem veriyorum siz kullandığınız için sizin kararınızın daha doğru olduğuna inanıyorum sizin kullandığınızı söylediğiniz bu rigol ve siglent osiloskopların arasından birini seçmenin bu hangisi olurdu
Hocam tavsiye ettiğiniz Rigol DHO804'ü inceledim, anladığım kadarıyla cihaz 814x' e yakın bir cihazmış ve üstelik fiyatı 1104x'le neredeyse aynı. Ama Reddit'te okuduğum bir başlıkta cihazın bazı buglara sahip olduğunu yazmışlar. Kullanıp bununla karşılaşanlar hiç oldu mu? Ayrıca cihazı hackable diye övmüşler, bunun bana ekstra bir getirisi olur mu? Ayrıca kullananların çoğu cihazı fiyat performans olarak övmüş.
Aynı seçenekler arasında kalıp siglent sds814x aldım. Şuanlık bir sorun yaşamadım memnunum. Protocol decoderler dahil geliyor. Araştırdığıma göre siglent rigolden gürültü ve afe dayanımı olarak daha iyi (diyorlar).
Ve rigol 1.25GSa / 25M point vs siglent 2GSa / 50M point.