mümkünse ayarlı lütfen

TPS3010 30V 10A Adjustable DC Power Supply Motorobit - Motorobit.com
Elektronik Malzeme ve Komponent Tedarikçiniz.
mümkünse ayarlı lütfen
şimdi bu güç kaynağı ile 24 saat 12 volt 5 amper halojen ampülümü çalıştıracağız.Bunun için kendi sürücüsü yokmu(trafosu)![]()
TPS3010 30V 10A Adjustable DC Power Supply Motorobit - Motorobit.com
Elektronik Malzeme ve Komponent Tedarikçiniz.www.motorobit.com
Ben onu bunu bilmem Sadece Dener ve yorum yaparım bu tür güç kaynakları helojen Lambalarda Uzun süre çalıştıramasınız Transistörler gide Koruma devresi Varsa enerjiyi keser Ama Smps devrelerde bu tur sorun olmaz 1 adet 5200 den Çekeceğiniz Akım 1.5 amperdir ne kadarda deseler 2.5 veya 3 amper çeker mumkun değilşimdi bu güç kaynağı ile 24 saat 12 volt 5 amper halojen ampülümü çalıştıracağız.Bunun için kendi sürücüsü yokmu(trafosu)
Diğer bir konuda kendi yaptığın ürün ile satın alınan arasındaki keyif bilirmisin?
Ve @adnancoskun hocamızın bu güç kaynakları vs.alanında Türkiyede idol olduğundan haberin yok sanırım.
ekli resimdekiler ise farklı kaynaklardan yararlanıp yapılan güç kaynakları 2 tane 50W 12 volt paralel bağlı ilk çıkan spotlardan banamısın demeden test edebiliyorum(8A kadar).yaklaşık 1 dakika kadar enerji verebiliyorum.Spotta çıkan ısı aşırı olduğundan daha fazlasınada gerek duymuyorum.bunlar test amaçlı yapılan ürünler.
Dediğin halojen ampül 7/24 çalıştıracaksam gider trafosunu alırım.Daha ucuza malolur.
@ayhan63 uslubumdan dolayı özür dilerim.
eyvallah üstad saçlı trafo da yani kaç wat olmalı anlamında demek istedim ben..Şac trafo ile yapılırsa olur,''
güç transistörlerine bağlanacak soğutucunu gövdesi pcb ye mi şaselenecek ?'' kullanacağın proje kutusu uygun ise PCB monte edebilirsin,ufak alanlar ile uygunsa soğutucu ayırıp kablo ile bağlayabilirsin.dikkat kablo uzunluğu aşırı olmayacak.