Hayırlı olsun abi.Güle güle kullan.Sorun varsada senden kurtulamaz
Muhteşem, güle güle kullan. Tüm eksenleri lineer kızak olan standart üretim çok yok piyasada. Cihaz sanki toplama gibi duruyor, iyi toplanmış bir cihaz hazır ürünlerin çoğundan daha esnek ve iyi olabilir, bu cihaz toplama mı? Bir de uygun fiyat demişsin ama kaça aldın?
hocam kaplamanın sebebi yapışması için olabilir. biliyorsunuz yazıcılarda malzemenin tablaya yapışması çok mühim. belki bunun için özelbi malzemeyle kaplanmış olabilir
Bazı videolarda (boya) maskeleme bandı yapıştırdıklarını gördüm. Onun üzerine baskı alıyorlar.Yani bunun üstüne cam koymadan direkt basma durumu da mı oluyor? Onu biraz araştırayım.
yapışma olayı çok kritik eğer parça tablaya yapışmazsa köşelerden özellikle kalkma yapıyor, saç spreyi temiz çözüm, prit de kullanılıyor. Bahsettiğiniz yüzeyler aslında çok güzel hocam özellikle mıknatıslıları var hem güzel yapışıyor hem de baskı bittikten sonra parçayı çıkarması kolay.Bu yazıcı ile beraber bir de saç spreyi koymuşlar. Camın üzerine saç spreyi sıkınca herhalde yapışmaya yardımcı oluyor. Ama cam olmadan baskı işini sorayım bakalım elemana ne diyecek. Alternatif yüzeyler de satılıyor, youtube'da görmüştüm. Ama işte artısı eksisi, bunlardan istenen özellikler nedir bilmiyorum.
Ben mavi 3m bantlarından kullanıyorum. Pahalı bir şey bitince kullanmam muhtemelen ancak güzel yapışıyor. Daha önce saç spreyi kullanıyordumBazı videolarda (boya) maskeleme bandı yapıştırdıklarını gördüm. Onun üzerine baskı alıyorlar.
Bir de plakanın altındaki ısıtıcının ısısının üst yüzeye daha çabuk ulaşması için camı çok ince yapmışlar. Sadece 1.7 mm.
İnce camın diğer yararı da parça bittikten sonra camı biraz eğerek parçanın kolayca ayrılması olabilir.