22 mm metal delik testeresi ile kullanmıştım. Sorun yaşamadım Timur Hocam. 25.5 mm çok büyük olur.Şimdi bu butonun delik çapı için 22 mm deniyor. Ama o şekilde monte edince oradaki dişli ve lastik contayı kapsıyor delik. Buton ile yüzey arasında da 1 mm gibi bir boşluk kalıyor. Eğer butonun basılan yerindeki siyah plastik yüzüğün tam olarak yüzyeye oturması için 25.5 mm delik gerekiyor. Nedir bunun doğrusu?
35650 eklentisine bak
5x16 Amper mi Timur Bey yeni aldığınız?
Nötr barasındaki sarı yeşil ne amaçla kullanılmış? Bir de sadece meraktan toprak kablosunu neden o kadar kalın kullanıyorsunuz? Zaten topraktan akım akmasına izin vermeyeceksiniz, 1mm2 olsa ne olur ki?
5x16 Amper mi Timur Bey yeni aldığınız?
Sarı yeşil renkte nötr çekmiş olmasın elektrikçi? Keşke şu kablo işlerinde yapılan işçiliklere güvenilse, neredeyse her evde ve iş yerinde bu konuda sıkıntılar var.Evet o toprak hattı benim de dikkatimi çekmişti. Tam bakmadım ama diğerlerinden kalın, 6mm2 gibi, o da şofbenin kablosu ... Onu doğru baraya aktaracağım. Toprak kablosunu özellikle kalın yaptırdım çünkü hava şartlarına maruz kalıyor, korozyondan dolayı kopma olmasın istiyorum.
35726 eklentisine bak
Sigortalar 32 Amperlik o yüzden sormuştum (muhtemelen prizler için). O zaman onlara da bir müdahale gerekecek. Yada prizleri 32 Amper (aynısının bir büyüğü) olanla değiştirmeniz gerekecek ki ben olsam böyle yapardım.Evet. Kaynak makinası maksimum gücü 12 kW, bunun için biraz marjinal, ama makinayı limitte kullanacak bir kaynak işim çıkmaz herhalde.
Yazmayı unutmuşum kaynak makinesi 2 fazdan çalışıyor olabilir bilginiz olsun.Evet. Kaynak makinası maksimum gücü 12 kW, bunun için biraz marjinal, ama makinayı limitte kullanacak bir kaynak işim çıkmaz herhalde.