Şimdi n11 de baktım, bir sürü çeşit araba sileceği lastiği satılıyor. Alıp da memnun olduğunuz bir marka veya satıcı var mı?
Benim orjinal silecekleri atmaya kıyamayıp balkon dolabına sokmuştum. Eski ve kullanılmayan malzemeye tahammülü olmayan hanımın gazabına uğrayıp çöpü boyladılar.En çok yorum alan şu var, aldım bakalım. Eğer çok çabuk bozulursa bosch'u deneyeceğim.
43310 eklentisine bak
Tek yıkama suyu deposu varsa muhtemelen sizin söylediğiniz gibidir.Benimde tuhaf bir silecek sorunum var. Sorun fıskiye. Arka cam fıskiyesini çalıştırdığım zaman normal püskürtüyor, ön cam fıskiyesini çalıştırıyorum oda normal püskürtüyor. Ancak ön camı çalıştırıken arka fıskıyeden sızıntı şeklinde su akıyor. Taminimce tek pompa üzerinde iki valf var. Arka fıskıye valfi tam kapanmıyor olsa gerek...
Prostat olabilir üstadım. Damlama yaparBenimde tuhaf bir silecek sorunum var. Sorun fıskiye. Arka cam fıskiyesini çalıştırdığım zaman normal püskürtüyor, ön cam fıskiyesini çalıştırıyorum oda normal püskürtüyor. Ancak ön camı çalıştırıken arka fıskıyeden sızıntı şeklinde su akıyor. Taminimce tek pompa üzerinde iki valf var. Arka fıskıye valfi tam kapanmıyor olsa gerek...
Meraktan, zamanında silecek pompası sökmuüsuğüm var,şöyleki deponun bağlı olduğu su girişi var iki tane, arka ve ön silecek için şu çıkışı var motor normal döndüğünde on silecek ters döndüğünde arka sileceğe su geliyor arada valf gorevi yapan minik bir conta var.hepsi bu kadar ,en azından benim söktuğüm hyndai getz pompası böyle idi ,bunların tamiri pek olmuyor kolay gelsin.Benimde tuhaf bir silecek sorunum var. Sorun fıskiye. Arka cam fıskiyesini çalıştırdığım zaman normal püskürtüyor, ön cam fıskiyesini çalıştırıyorum oda normal püskürtüyor. Ancak ön camı çalıştırıken arka fıskıyeden sızıntı şeklinde su akıyor. Taminimce tek pompa üzerinde iki valf var. Arka fıskıye valfi tam kapanmıyor olsa gerek...