Ahmet
S38>S85
Bu arkadaşın 14 numaralı baacağı ile patlayan arkadaşın bütün bacaklarını gezin acaba bunları mı besliyor o vreg?HCT08N V KAPISIYMIŞ
Bu arkadaşın 14 numaralı baacağı ile patlayan arkadaşın bütün bacaklarını gezin acaba bunları mı besliyor o vreg?HCT08N V KAPISIYMIŞ
dün gece æahmetle baya inceledik regülatör olduğu kesinleşdi. Ama ayarlı regülatörmü sabit regülatörmü şu an onu araştırıyoruz bide @hakan8470 ile yaptığımız çalışmada kondansatörde 30R var yani bide arızalı bişeymiz var önce onu bulacaz bizim termal de gelmediki gelseydi iyidi sanırım 30R pazartesine kalacak ama bulcaz umarımben dedim Sedat abi regülatör bu
Bu cizimde hata var dikkate almayın doğrusunu çizecemenerji vermiyomki başka yerleri bozmiyak
şimdi son durum aşadaki gibi
Buraya bir bakın.Bu arada şu bizim regülatörü tesbit edebilirmiyiz ne koyabiliriz oraya
e ozaman senden de bi yorum bekliyoz artık başka da eklemem gereken bişi varmı çalışan kartımız da varNet bir kod çıkmazsa, ikinci aşama devrenin tipine göre eleme yapmak. Devrenin tamamı nedir? Bunun bulunduğu yer nedir? Ayrıntılı resimler koyarsan ona göre değerlendirebilriz.
Bu dokumana nereden bakrtiniz? LN1132P322N bu parca olabilir.Bu döküman belki işinize yarayabilir.
çalışan kartımız da var
timur yukardaki resimde ölçülmüşü var görmedinmiHazır çalışan kart varsa o zaman niye uğraşıyorsun? Çalıştır kartı, giriş voltajını ölç, çıkış voltajını ölç, çekilen akımı ölç. Ondan sonra da aynı özellikleri sağlayan ve ayak yapısı aynı olan alternatif regülatör kullan. Aynı ayak yapısı bulamasan da ölü böcek (dead bug) sistemi ile bulabildiğin regülatörü bağla.
ama ölçümlerden bişi anlamadım sen bişi diyebilirmisintimur yukardaki resimde ölçülmüşü var görmedinmi
Biri 5v giriş, diğeri 3.3v çıkış, bir diğeri GND, son ikiden biride on-off. Beşinci bacağı hatırlayamadım.ama ölçümlerden bişi anlamadım sen bişi diyebilirmisin
Aşağıdaki kitapçıktanBu dokumana nereden bakrtiniz? LN1132P322N bu parca olabilir.
Daha üste bir link paylaşmıştım. Bu parça kodu oradada geçiyor ama bakan olmadı galiba. Bu tür parçları ararken üzerindeki smd marking kod ve kılıf tipini birlikte arasanız sonuca çabucak ulaşabilirsiniz.Bu dokumana nereden bakrtiniz? LN1132P322N bu parca olabilir.
Bu Şekilde U12 yi ölçdüğümde aşağıdaki gibi oluyorBiri 5v giriş, diğeri 3.3v çıkış, bir diğeri GND, son ikiden biride on-off. Beşinci bacağı hatırlayamadım.
Bu ise PDF'iBu dokumana nereden bakrtiniz? LN1132P322N bu parca olabilir.