Bilim-kurgu film/dizi tavsiyeleri

Eskiden dizilerde özgün konular ve pozitif mesajlar vardı. Ama şimdiki dizilerde varsa yoksa LGBT ve başka rezilliklerin propagandası var. Pozitif mesaj ara ki bulasın.

Büyüğümsün. Saygımız var. :)

Forumda herkes mi 40+ arkadaş yav. Forumun adını değiştirip yaşımıza uygun bir şey yapalım bari. :D
Neremiz ağrıyor ya da hacıya ne zaman gidiyoruz muhabbetlerine zaten az kaldı. Neyse konuyu gene sulandirmayalim. İsterse timur hoca bu son mesajları çiğ köfte konusuna taşısın.

Benim hissettiğim yaş 18 :)

Yaş bilgisi eşit tartışmanın önünde engel teşkil eder bence. Büyüğüm diye istediğin gibi sert eleştiremezsin. Kime nasıl hitap edeceksin sorunu ortaya çıkar. Sahte bir "kıdem" hissi yaratır. Halbuki akıl yaşta değil, baştadır.

Benim hissettiğim yaş 18 :)

Yaş bilgisi eşit tartışmanın önünde engel teşkil eder bence. Büyüğüm diye istediğin gibi sert eleştiremezsin. Kime nasıl hitap edeceksin sorunu ortaya çıkar. Sahte bir "kıdem" hissi yaratır. Halbuki akıl yaşta değil, baştadır.
Timur hoca kafa 18 desek ne olacak. Dizler ağrıyor, bel ağrıyor , tabanca tutukluk yapıyor. Daha neler neler :)

Bilim kurgu filmler beni pek cezbetmez ama terminatör serisi de güzeldi şimdi yiğidi öldür hakkını yeme :D

Bilimkurgu severlere fringe dizisini öneririm.

konusu : ( alıntı)
Dizide Kamu Güvenlik Teşkilatı (Department of Homeland Security) denetimi altındaki FBI'ın bir kolu olan ve Boston, Massachusetts merkezli Fringe Bölümü anlatılmaktadır. Fringe takımı korkunç ve tüm dünyayı etkileyebilecek açıklanamayan olayları açıklamak için alışılmamış bilimsel yöntemlerden ve FBI soruşturma yöntemlerinden yararlanmaktadır.

images.jpeg

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back