Bilim-kurgu film/dizi tavsiyeleri

Eskiden dizilerde özgün konular ve pozitif mesajlar vardı. Ama şimdiki dizilerde varsa yoksa LGBT ve başka rezilliklerin propagandası var. Pozitif mesaj ara ki bulasın.

Büyüğümsün. Saygımız var. :)

Forumda herkes mi 40+ arkadaş yav. Forumun adını değiştirip yaşımıza uygun bir şey yapalım bari. :D
Neremiz ağrıyor ya da hacıya ne zaman gidiyoruz muhabbetlerine zaten az kaldı. Neyse konuyu gene sulandirmayalim. İsterse timur hoca bu son mesajları çiğ köfte konusuna taşısın.

Benim hissettiğim yaş 18 :)

Yaş bilgisi eşit tartışmanın önünde engel teşkil eder bence. Büyüğüm diye istediğin gibi sert eleştiremezsin. Kime nasıl hitap edeceksin sorunu ortaya çıkar. Sahte bir "kıdem" hissi yaratır. Halbuki akıl yaşta değil, baştadır.

Benim hissettiğim yaş 18 :)

Yaş bilgisi eşit tartışmanın önünde engel teşkil eder bence. Büyüğüm diye istediğin gibi sert eleştiremezsin. Kime nasıl hitap edeceksin sorunu ortaya çıkar. Sahte bir "kıdem" hissi yaratır. Halbuki akıl yaşta değil, baştadır.
Timur hoca kafa 18 desek ne olacak. Dizler ağrıyor, bel ağrıyor , tabanca tutukluk yapıyor. Daha neler neler :)

Bilim kurgu filmler beni pek cezbetmez ama terminatör serisi de güzeldi şimdi yiğidi öldür hakkını yeme :D

Bilimkurgu severlere fringe dizisini öneririm.

konusu : ( alıntı)
Dizide Kamu Güvenlik Teşkilatı (Department of Homeland Security) denetimi altındaki FBI'ın bir kolu olan ve Boston, Massachusetts merkezli Fringe Bölümü anlatılmaktadır. Fringe takımı korkunç ve tüm dünyayı etkileyebilecek açıklanamayan olayları açıklamak için alışılmamış bilimsel yöntemlerden ve FBI soruşturma yöntemlerinden yararlanmaktadır.

images.jpeg

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back