Mikro Step
Kıdemli Üye
Delikleri sekildeki gibi degil de kirmizi ile isaretledigim yonde arabaya montaj yapabilecegim bilyali araba modeli biliyormusunuz?
Son düzenleme:
hiç görmedim, sac kestirip abkant büktürerek kullanılabilir ama46241 eklentisine bak
Delikleri sekildeki gibi degil de kirmizi ile isaretledigim yonde arabaya montaj yapabilecegim bilyali araba modeli biliyormusunuz?
En kaliteli arabada bile o dediğinden çok daha fazlası var....Ki arabada 10 mikron bile önemli olacak....
Araba sert celik vasfini kaybederse bilyalar araba icindeki kanalda iz yapmaya baslar....Isınıp "suyu" kaçsa ne olur , ray sert bilye sert arabanın kılavuzları yumuşaksa ne olur ki ?
Öyle yapınca harekette istenen sağlanıyorsa kaynak yapmayı yasaklayan kanun yok.
Uzun yıllar ve ya çok sefer çalışmadıktan sonra korkma.Araba sert celik vasfini kaybederse bilyalar araba icindeki kanalda iz yapmaya baslar.
Üzerine köşebent veya U demiri bağlanıp yanlarına delik açılabilir.46241 eklentisine bak
Preloadli bilya alip takacaksiniz, asindikca degistiriceksiniz. baska cozumu yokBir diger sorunum da normalde bu arabalara genis yuzeyden dikey kuvvet uygulaninca araba cok rahat hareket eder hale geliyor. Benim uygulamamda yuk arabaya yanal binecek. Bu durumda arabada belirgin ve yerel surtunme sorunu oluyor. Bu da basimi agritacak gibi gorunuyor.
Yan yana 2 dişli birlikte dönemez !Bir diger sorunum da normalde bu arabalara genis yuzeyden dikey kuvvet uygulaninca araba cok rahat hareket eder hale geliyor. Benim uygulamamda yuk arabaya yanal binecek. Bu durumda arabada belirgin ve yerel surtunme sorunu oluyor. Bu da basimi agritacak gibi gorunuyor.
Detay vermediğin için çekinerek öneriyorum, sistem kinematiği ve yükler hakkında bilgimiz yok. "Rayları boyuna eksende 90 derece çevir" ?!Bir diger sorunum da normalde bu arabalara genis yuzeyden dikey kuvvet uygulaninca araba cok rahat hareket eder hale geliyor. Benim uygulamamda yuk arabaya yanal binecek. Bu durumda arabada belirgin ve yerel surtunme sorunu oluyor. Bu da basimi agritacak gibi gorunuyor.