Bütçeye göre havya seti tavsiyesi

Hobiye yeni başlayıp ilk havya setini alacak olanlar, veya elinde kıytırık ağaç saplı bir havya olup da ( :cheeky5: ) terfi etmek isteyenler için bütçeye göre bir havya tavsiyesi listesi hazırlayalım. Herkesin katkısına göre de şekillendirelim. Bütçe imkanlarını da 1 - 10 arasında belirleyelim 1 (çok vahim) 10 (para mevzu değil) olarak belilrleyelim.

Öncelikle en vahim bütçe için bile önereceğimiz havyada asgari olarak bulunması gereken özellikleri listeleyelim.

1) Uç çeşitleri. 3 tane uç çeşidi olsa bile yeterli.

2) kapalı döngü ısı regülasyonu ve ayarı. Sıcaklığı gösteren ekran olmak zorunda değil.

3) Asgari olarak 60 W güç aktarabilme.

1Mechanic T12 Pro 72 W havya istasyonu. Farklı markalar altında, daha uygun fiyatlarla benzer ürünler de var.
2JCD 8898. Bunun havya performansı T12 kadar iyi değildir ama sıcak hava olması bir artı getiriyor. Performansı iyileştirmek için orijinal hakko uçları kullanacak hale getirilebilir.
3Yihua 982
4
5Miniware TS80P
6Aixun T3A
7Aixun T420, T420D
8
9
10JBC, Weller, Ersa, ve Metcal lehimleme istasyonları
 
Son düzenleme:
iyi bu firma sanliurfadaymis, senin siparis gelince memnun kalirsan oradan pesin paraya aldirabilecegim birilerini bulurum.
 
Ustalarım merhabalar. Kendime güzel yarı profesyonel bir havya istasyonu almak istiyorum fakat bütçem kısıtlı maksimum 2000 tl. Eğer gerçekten fiyat performans ise 3000 tl ye kadar zorlayabilirim. Almışken kullanışlı bir ürün almak istiyorum. Sizce ne satın almalıyım yihua 2500-3000 arası bir fiyata geliyor ama uç tipi t12 gibi yaygın bulunan bir tip değil sanırım. Quicko ve handskit olan ise t12 tabii ki bunlar yurtdışı ürünleri. Kafam karıştı türkiyeden baktıklarım göze biraz dandik görünüyor. Tüm yorum ve öneriler sizde üstadlarım.

1709764821014.png Screenshot_1.png Screenshot_2.png Screenshot_3.png
 
Merhaba geçenlerde denk geldi ve kendime sugon aifen a902 havya aldım. İçerik olarak 3 kol 9 uç verdiler şuan kullanıyorum ve memnunum. Fiyat olarak 4600 tl ye denk geldi
 

Ekler

  • aifen a902.jpg
    aifen a902.jpg
    238 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba geçenlerde denk geldi ve kendime sugon aifen a902 havya aldım. İçerik olarak 3 kol 9 uç verdiler şuan kullanıyorum ve memnunum. Fiyat olarak 4600 tl ye denk geldi
Sanki bu Aixun T420 nin uclarinida kullanir gibi geldi bana. Yani birbirlerinin uclarini kullanabilirler herhalde
 
kollar ve uçlar jbc clonu bu nedenle uyumlu aynı zamanda bu cihazda kolda ısı yapabildiğiniz tuşlarda mevcut
 
Tahtakale tomruk sokak cep telefonu toptancılarından malzeme alıyorum. Bir kaç yer facebook üzerinden satış yapıyorlar makinacıyız.biz, onemobile, avrasya1453 gibi
 
2. el eski havyasini satan birisi varsa benle iletisime gecebilir mi?
Burada hem gozukmeyebilir hem de alis satis bittiginde hala cevap alabilirsin, istersen Genel Konular altinda Satilik Araniyor kismi var. Oraya yazarsan belki daha cok kisiye ulasma sansin olabilir.
 
Merhaba, acemi kullanıcıya ortalama havya seti tavsiyesi yapar mısınız? Tavsiye edilen ''Mechanic T12 Pro'' markasını bulamadım ancak OSS'nin aşağıdaki linkteki benzer bir ürünü var.

Link: https://tr.aliexpress.com/item/1005001633176455.html

Mekatronik sistemlere ilgim var, bir yandan elektrik-elektronik eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. F/P havya seti şu ürünü al dediğiniz bir ürün var mıdır? Bütçe belirtmek gerekiyorsa max. 2500 tl düşünebiliriz.
 

Benzer konular

Forum istatistikleri

Konular
5,841
Mesajlar
99,632
Üyeler
2,480
Son üye
mozcelikors

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top