Sercan
--
Bu ne için onu anlamadım? Sıcak hava üfleme mi yoksa lehim emme işi için mi?akvaryum hava motoru kullanarak
Bu ne için onu anlamadım? Sıcak hava üfleme mi yoksa lehim emme işi için mi?akvaryum hava motoru kullanarak
Sıcak hava üfleme için. Elimde bir tane 60w Schwartz indüksiyon havya var. Akvaryum hava motoru, yine akvaryum için hava hortumu ve rezistansa yakın yerler için uygun makaron kullanarak sıcak hava üfletmeyi düşünüyorum. Besleme vs zaten kolay. Otomatik rezistans için de opamplı uygun bir karşılaştırıcı devresi çözebilirsem çok güzel ve düşük maliyetli olacağından şüphem yok. Sıcak hava üflemede akvaryum hava motoru güzel olur ama emme için yetersiz kalabilir.Bu ne için onu anlamadım? Sıcak hava üfleme mi yoksa lehim emme işi için mi?
Sıcak hava üfleme için salyangoz fan daha kullanışlı olmaz mı çok pahalı da değiller.Sıcak hava üfleme için. Elimde bir tane 60w Schwartz indüksiyon havya var. Akvaryum hava motoru, yine akvaryum için hava hortumu ve rezistansa yakın yerler için uygun makaron kullanarak sıcak hava üfletmeyi düşünüyorum. Besleme vs zaten kolay. Otomatik rezistans için de opamplı uygun bir karşılaştırıcı devresi çözebilirsem çok güzel ve düşük maliyetli olacağından şüphem yok. Sıcak hava üflemede akvaryum hava motoru güzel olur ama emme için yetersiz kalabilir.
Beni tek düşündüren kutu. Şimdilik karton kutu kesip biçip bi nevi arge yapmak istiyorum. Olur da proje başarılı olursa kutu arayışına gireriz
Kalibre için bu şekilde termometre mi lazım abi.9547 eklentisine bak
Tamam abi o zaman kalibre işini sonra yaparım.Dediğin iyileştirmeler için neler gerekiyor.Aynen. Bunlar son derece düşük hata ile ölçüm yapabiliyor.
Tamam abi o zaman kalibre işini sonra yaparım.Dediğin iyileştirmeler için neler gerekiyor.
Şemayı çıkartamam ki abi.Önce bir şema çıkarmamız gerekiyor. İşlemciyi kapalı kutu olarak çıkarabiliriz. Zaten onu kullanmayacağız, onun yerine bir PIC falan kullanabiliriz.