Debian testing sürümünün Windowstan daha stabil olduğundan emin olabilirsin [emoji23][emoji23]Testing sürümünü ana bilgisayarda kullanamam. İkinci bir bilgisayarda olabilir. Ev kullanıcısı gibi düşünmemek gerek, işim gereği ana bilgisayar benim ofis diyebilirim, mümkün olduğunca sade ve stabil çalışması gerekiyor.
@serkan_48 ile buzdolabı motorlu ATX üretmeye çalışıyoruz ama bir türlü başına gecemedikSessizleştirme çok masraflı bir iş ... Özel sessiz güç kaynağı, büyük fanlı büyük petekli CPU soğutucusu, büyük çipset soğutucusu, sessiz grafik kartı, sessiz harddisk gerekiyor.
Ben Microsoft ürünlerine hiç para vermedim. Aksine onlar bana verdi.Windows 7 satılsa orijinal alırım lakin Windows 10 için 5 kuruş vermem.
Volume lisansı tek bir lisans ile bir çok bilgisayarı lisanslayan lisans değil miydi?Ben Microsoft ürünlerine hiç para vermedim. Aksine onlar bana verdi.
Hürriyet grubunda donanım editörlüğü yaptığım dönemlerden Microsoft'taki arkadaşlarımın bana verdiği Volume Lisans hesabım var. Belkide alışkanlığım buralardan geliyor.