Ekovat ile Kompresör ve Vakum Tankı

LCD koydum ama esp32-s3 için butona pin kalmadı.

Bilmediğim bir sebepten dolayı ekovat yandı. Belki aldığımda son demlerini yaşıyordu, ruhunu benim elimde teslim etti.
Buraya kadar gelmişken bu sıkıntı projeyi durduracak mı? Tabii ki hayır.
Çalışan kompresörümü dağıttım. Onun ekovatını çıkardım. Onu kullanıcam.
Aslında ofis tipi buzdolabından kendim söktüm ekovatı. Buzdolabının bi sıkıntısı olmasa hurdacıya düşmezdi. Neyse sağlık olsun.

Bilmediğim bir sebepten dolayı ekovat yandı. Belki aldığımda son demlerini yaşıyordu, ruhunu benim elimde teslim etti.
Buraya kadar gelmişken bu sıkıntı projeyi durduracak mı? Tabii ki hayır.
Çalışan kompresörümü dağıttım. Onun ekovatını çıkardım. Onu kullanıcam.
Aslında ofis tipi buzdolabından kendim söktüm ekovatı. Buzdolabının bi sıkıntısı olmasa hurdacıya düşmezdi. Neyse sağlık olsun.
İçinden soğutucu gaz geçmediği için sargıları soğumuyor yeterince hocam. Fırında kalmış kek gibi kavrulduysa bu yüzden yanmış olabilir. Noktasal yanık, patlak görüyorsanız kısa devre olmuş olma ihtimali yüksek (sargı-gövde arası).

Sanmıyorum hocam. Çok uzun süre kullandığım ekovatlar var. Yaklaşık 10 yıl gibi. Soğuma değil de ekovat zaten sıkıntılıydı diye düşünüyorum.

Sanmıyorum hocam. Çok uzun süre kullandığım ekovatlar var. Yaklaşık 10 yıl gibi. Soğuma değil de ekovat zaten sıkıntılıydı diye düşünüyorum.
Belkide diğer ekovatlarda kullanılan gaz farklıydı. Çalışma basınç aralıkları farklı olabileceğinden onlar sağlam kalmış olabilir.

Yağlarıda sentetik yağ oluyor.
Ters durduysa uzun süre boşalmış olabilir.
İçinden yağ çıktı mı?

10 yıldır kompresör olarak kullanıyorum, buzdolabı olarak değil.

Yağlarıda sentetik yağ oluyor.
Ters durduysa uzun süre boşalmış olabilir.
İçinden yağ çıktı mı?
Bozulan kompresörün içinden çıkan yağ bulanıktı. Çalışan kompresörden çıkan yağ ise tertemizdi.

@fide birkaç gün önce komşumuzun buzdolabı bozulmuş. Aslında hiçbir sorunu yoktu, buzlanma yaptığı için alt tarafı soğutmuyor, üst tarafta ise sorun yokmuş.

Beyaz eşya satıcısı, "Fişi çek, 24 saat bekle, düzelir," diye tembihlemiş ama komşum yine de yenisini almış.

Bana sordu, "Eskisini ne yapabiliriz, işine yarar mı?" diye.

Ben de her zaman ziyaret ettiğim hurdacıya hediye edelim dedim, o da kabul etti. Esasen çalışıyordu ama öylece gitti. Ben hurdacıyı buzdolabının çalıştığı konusunda uyardım ama onlar ne yaptılar bilmiyorum.

Lafın özü, birkaç gün ile kaçırdın, hurdacıdaki her cihaz bozuk olmuyor...

@fide birkaç gün önce komşumuzun buzdolabı bozulmuş. Aslında hiçbir sorunu yoktu, buzlanma yaptığı için alt tarafı soğutmuyor, üst tarafta ise sorun yokmuş.

Beyaz eşya satıcısı, "Fişi çek, 24 saat bekle, düzelir," diye tembihlemiş ama komşum yine de yenisini almış.

Bana sordu, "Eskisini ne yapabiliriz, işine yarar mı?" diye.

Ben de her zaman ziyaret ettiğim hurdacıya hediye edelim dedim, o da kabul etti. Esasen çalışıyordu ama öylece gitti. Ben hurdacıyı buzdolabının çalıştığı konusunda uyardım ama onlar ne yaptılar bilmiyorum.

Lafın özü, birkaç gün ile kaçırdın, hurdacıdaki her cihaz bozuk olmuyor...
Sıkıntı yok abi. 3 tane yedeğim var. Biri köyde, biri ablamda bir de klima dış ünite var. Kırmızı kartla oyun dışı kalana kadar devam.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,503
Üyeler
3,373
Son üye
Uğur ÇOTUK

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back