Ben bu sene üniversite sınavına gireceğim. Elektrik elektronik mühendisliği istiyorum. Hedefim ilk 10 bin. 2500 sıralamada ODTU var. Onun için zorlayacagim ama gelmezse ondan sonra devlet okulu olarak Hacettepe elektrik elektronik 11.000 , Gazi üniversitesi elektrik elektronik 26.000 sıralama istiyor. Bunlarda ODTÜ olmazsa aklımda olan yerler. Siz hangisini önerirsiniz. Yani ODTÜ iyi bir üniversite ama diğerleri de kötü değil eğitim kalitesi, iş bulma imkanı açısından aşırı bir fark olur mu sizce?
2. Sorum İTÜ, YILDIZ TEKNİK gibi üniversitelerde elektrik elektronik yok. Elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümü var. Elektrik elektronik yerine okunabilir mi sizce iş konusunda çok sıkıntı çıktığı yazılmış elektrik elektronik okuyun demişler genel olarak.
2. Sorum İTÜ, YILDIZ TEKNİK gibi üniversitelerde elektrik elektronik yok. Elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümü var. Elektrik elektronik yerine okunabilir mi sizce iş konusunda çok sıkıntı çıktığı yazılmış elektrik elektronik okuyun demişler genel olarak.