Yok çözülmedi.Sorun çözülmedi mi Gökhan hocam?
Çökük abi ezilmiş dişliler. Elle yokladım.Çökük değil sanki, dişlinin kenarları görünüyor.
Çökük abi ezilmiş dişliler. Elle yokladım.
Zaten akışta problem olduğu belliydi de dişliye bakmak hiç aklıma gelmemişti. Sürekli hesap kitap ile akışı ayarlamaya çalıştım olmadı. Demekki bu dişlinin ezilme derecesine göre orantısız filament basıyor sürekli. Çünkü kare etek düşün, bir kenarını normal basıyor, diğer tarafı yapışmıyor. Onu da hep tabla ayarı ile düzeltmeye çalıştım bir türlü olmadı.
Tam evden çıkmak üzereyken keşfettim orayı. Yarın sabah detaylıca bakacağım.Dişliden ziyade o mandalı sökebilirseniz onun altındaki insert somunun etrafını kontrol edin. O mandal oradan çatlayabiliyor.
Tam evden çıkmak üzereyken keşfettim orayı. Yarın sabah detaylıca bakacağım.
Ama bu dişliyi neye göre alacağımı anlamadım. Birisi 26 diş yazmış, birisi 36 diş yazmış, başka biri 24/40 diş gibi bişey yazmış, mk7 yazan var, mk8 yazan var. Pirinç yerine çelik filan alayım, erimesin dişler dedim ama hangisini alacağımı şaşırdım. Tabi birde senin dediğin yer çatlak çıkarsa set halinde almak gerekecek.
Bu aralar masraf çıkmasın. Sadece dişliye 15-20₺ ayarlarım ama direk extrudere 100₺ ayarlayamam.Çatlak çıkarsa direkt extruderi değiştirin derim. Bmg ya da titan tipi bir şey düşünülebilir.
Başlığa bak, sonuca bak abi.Ender Mağdurları diye başlık açmak lazım.
Ender Mağdurları diye başlık açmak lazım.
2000₺ masraf yaparsam bende ezdirmemEnderi kimseye ezdirmem.
Bana @taydin abi aldırdı bunu.Tabii senin adına üzüldüm. Sanki senin durumuna sevinmişim gibi oldu da
2000₺ masraf yaparsam bende ezdirmem
Ben nozzle'ı karbon çelik aldım herhalde 1-2 sene götürür. Cam tabla ile bant da iş görüyor.Yok be hocam 1200 lira makineye verdim. 100 lira titan extruder. 75 lira yay çeliği. 25 lira da yay. Titan extruder dışındakiler biraz keyfi oldu. Ama tabii ki zamanla teflon boru, nozzle ölüyor. Onları sarf malzemesinden sayıyorum filament gibi.
İşimi bitirmeden olmaz. Çekmeceleri aldım içlerini basamadım. Hevesim kursağımda kaldı.Eh artık bundan sonra yazıcıyı dağıtırsın herhalde ... Dağıtırsın dimi?
İşimi bitirmeden olmaz. Çekmeceleri aldım içlerini basamadım. Hevesim kursağımda kaldı.
O işler bitsin ikinci Z mili takarken dağıtıcam söz
Yok taklit olur o. Orjinal başlık buluruz.Başlık şey olabilir mi? Olan oldu yazıcıyı dağıtıyorum.
Yok taklit olur o. Orjinal başlık buluruz.
Yada o konunun altına devam ederim ben
Bu arada sana iki soru.
Yazıcıyı nasıl 1200 e aldın? Benden önce almıştın sanırım. Ben 2100'e aldım.
Ekstra masraflara bltouch eklemedin. Aldığında üzerinde mi vardı?